Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

PL-400T00: Microsoft Power Platform Developer

kurz

Základní info

Určeno pro

Na tomto kurzu se účastnící navrhují, vyvíjejí, zabezpečují a řeší řešení Power Platform. Účastníci implementují součásti řešení, které zahrnují vylepšení aplikací, vlastní uživatelskou zkušenost, systémové integrace, konverze dat, vlastní automatizaci procesů a vlastní vizualizace. Zároveň získají aplikované znalosti služeb Power Platform, včetně důkladného pochopení schopností, hranic a omezení. Zájemci o kurz by měli mít zkušenosti s vývojem, které zahrnují JavaScript, JSON, TypeScript, C#, HTML, .NET, Microsoft Azure, Microsoft 365, RESTful Web Services, ASP.NET a Power BI.

Obsah kurzu

Hlavní témata kurzu

  • Modul 1: Vytvořte modelem řízenou aplikaci v Power Apps

Tento modul vás seznámí s vytvářením modelem řízené aplikace v Power Apps, která používá Common Data Service.

  • Modul 2: Vytvořte aplikaci na plátně v Power Apps

Tento modul vás seznámí s Power Apps, pomůže vám vytvořit a přizpůsobit aplikaci a poté ji spravovat a distribuovat. Také vám ukáže, jak poskytnout nejlepší navigaci aplikací a vytvořit nejlepší uživatelské rozhraní pomocí motivů, ikon, obrázků, personalizace, různých tvarů a ovládacích prvků.

  • Modul 3: Zvládněte pokročilé techniky a možnosti dat v aplikacích plátna

Tento modul vám pomůže používat pokročilé vzorce, provádět vlastní aktualizace, kontroly výkonu a testování. Pomůže vám také zlepšit uživatelskou zkušenost, používat vlastní konektory a zaměřit se na práci s limity zdrojů dat.

  • Modul 4: Automatizujte obchodní proces pomocí Power Automate

Tento modul vás seznámí s Power Automate, naučí vás vytvářet pracovní postupy a jak toky spravovat.

  • Modul 5: Úvod do vývoje s Power Platform

Tento modul je prvním krokem k poznání platformy, nástrojů a ekosystému Power Platform

  • Modul 6: Rozšíření služby Power Platform Common Data Service

Tento modul se zabývá nástroji a zdroji potřebnými pro rozšíření Power Platform. Začneme tím, že se podíváme na sady SDK, model rozšiřitelnosti a rámec událostí. Tento výukový program také popisuje, kdy používat zásuvné moduly. Konfigurace zásuvných modulů a také registrace a nasazení zásuvných modulů.

  • Modul 7: Rozšíření uživatelského prostředí Power Platform Modelem řízené aplikace

Tento modul popisuje, jak vytvořit klientské skriptování, provádět běžné akce s klientským skriptem a automatizovat tok obchodních procesů pomocí klientského skriptu. Zjistěte, co klientský skript umí, pravidla a údržbu skriptů. Zjistěte, kdy použít klientský skript a kdy naopak nepoužívat klientský skript.

  • Modul 8: Vytvářejte komponenty pomocí Power Apps Component Framework

Tento modul popisuje, jak začít s Power Apps Component Framework s úvodním modulem o základních konceptech a komponentách. Poté vám ukáže, jak vytvořit komponentu a pracovat s pokročilými funkcemi Power Apps Component Framework.

  • Modul 9: Rozšiřte portály Power Apps

Tento modul popisuje, jak přeměnit portál obsahu na plnohodnotnou webovou aplikaci interagující s Common Data Service. Budeme se také zabývat možnostmi dostupnými pro přizpůsobení a vývojáře pro rozšíření funkčnosti portálu a integraci s Office 365, Power Platform a komponentami Azure.

  • Modul 10: Integrujte s Power Platform a Common Data Service

Tento modul popisuje, jak se integrovat s Common Data Service pomocí kódu tím, že se seznámíte s Common Data Service API. Získejte podrobný přehled možností dostupných s Common Data Service pro integraci dat a událostí do Azure.

Dělka kurzu

5 dní

PL-400T00: Microsoft Power Platform Developer

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.