Diploma in Management (DiM) - bezkonkurenční studium managementu on-line. Jen Vy rozhodujete, co, kdy, kde a hlavně jakým tempem se budete o managementu učit.

e-kurz

Základní info

Diploma in Management (DiM) 
On-line studiem managementu na diplomované úrovni Diploma in Management (DiM) dostanete jasnou představu o prioritách manažerské práce! Získáte, nebo si doplníte znalosti na úrovni titulu MBA, ale bez nutnosti studia v anglickém jazyce, zato v co nejkratším čase a za zlomek ceny zaplacené v některé kamenné škole.

Chcete-li se stát ředitelem, musíte se nejdříve jako ředitel chovat.
Získejte studiem z pohodlí domova či kanceláře závěrečný diplom Diploma in Management opravňující k užívání titulu DiM psaného za jménem! Vystudováním všech studijních modulů získáte ucelené manažerské vzdělání, které Vás připraví pro manažerské funkce na vyšší úrovni řízení. Dostanete dokonalý přehled o managementu a poznáte léty prověřené manažerské přístupy k řešení obvyklých manažerských problémů. Studiem Diploma in Management zvýšíte nejen bezpečnost Vašeho manažerského rozhodování, ale ušetříte si čas i duševní energii pro dosažení Vašich kariérních cílů!

Studium Diploma in Management (DiM) vyhovuje špičkovým evropským požadavkům on-line manažerského studia. Kvalitu studia a nabízených služeb v dokonale sehraném týmu dokládá zisk poměrně náročných certifikací od mezinárodních akreditačních firem a státních institucí – IES, MŠMT, AAHEA, TÜV SÜD.

S námi můžete studovat kdykoli, tak proč ne hned?
Zahájení studia je možné kdykoli, datum ukončení studia je také zcela na Vás! Studium probíhá spuštěním studijních lekcí přímo v internetovém prohlížeči. Lze tak studovat z jakéhokoliv místa s připojením k internetu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu! Nic neriskujte a vyzkoušejte si první lekci zdarma. Po objednání obdržíte přístupová práva a můžete ihned začít studovat. Otestujte si bezkonkurenční a studenty velmi oblíbenou studijní aplikaci Ředitelský trenažér, která Vás připraví na zvládání každodenních náročných situací, které s sebou nese role vedoucího pracovníka!

Diploma in Management (DiM) - bezkonkurenční studium managementu on-line. Jen Vy rozhodujete, co, kdy, kde a hlavně jakým tempem se budete o managementu učit.

akreditace MŠMT (další vzdělávaní pedagogických pracovníků)
Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.