Osobní síla

Kurz na míru

Základní info

Co je Osobní síla?

Dvoudenní intenzivní workshop + 7 týdnů samostudia a vlastních experimentů formou našeho unikátního emailového koučinku. Program OSOBNÍ SÍLA přináší inspiraci a praktické postupy. Jeho jednotlivé části, techniky, cvičení a kocepty jsme 3 roky testovali a ladili „na živo“ při práci s více než 1000 učastníkmi v Čechách, na Slovensku a ve Velké Británii. OSOBNÍ SÍLA je shrnutí toho nejlepšího a osvědčeného.

Co získáte?

Dnešní svět je o tom, jak se udržet ve hře jako hráč. Pokud nechcete nechat svůj osobní potenciál dřímat, možná najdete příležitost si jej vyzkoušet v programu Osobní síla. Je pouze na nás, zda hrajeme hru svých snů a záměrů, nebo podle pravidel jiných lidí.

Určitě jste už byli na různých školeních. Některá byla zajímavá a užitečná a z jiných vám zůstaly pouze zaprášené poznámky. Běhm programu Osobní síla si vytvoříte scénářsvé vlastní osobní HRY včetně jejích pravidel. Zapojíte se do intenzivního tréninku a experimentování. Zjistíte, jak dělat to, co vás baví a co máte rádi. Jak pro to získat rozhodnost, vášeň a jak mobilizovat veškeré zdroje, které potřebujete. To je Osobní síla.

Místo konáni: Místo a přesné instrukce k účasti obdržíte po registraci a uhrazení účastnického poplatku.
Lektor:

Evžen Cekota je tvůrcem tohoto programu a zároveň jeho hlavním trenérem. Už 15 let se věnuje komunikaci, koučinku, osobnímu a manažerskému rozvoji a poradenství. Je držitelem certifikace pro techniky NLP (Neurolinguistic programming Practitioner) na úrovni NLP Master Practitioner. Zaměřuje se především na zkoumání metod a řízení emočních stavů.

Osobní síla

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.