Temporary Help

Poradenství

Základní info

Co je to?
Dočasná výpomoc všude tam, kde vzniká potřeba pružné pracovní síly. Může jít o nárazové akce, v době dovolených nebo v případě nemoci Vašeho zaměstnance, ale lze tuto službu využívat i na dlouhodobé bázi při nutnosti navýšení potřeby pracovních sil v opakujících se sezónních špičkách a ve všech dalších případech, kdy to charakter Vaší činnosti vyžaduje. Provedeme služby v požadovaném rozsahu a vysoké kvalitě. Postaráme se o výběr kvalifikovaných osob z řad našich zaměstnanců, kompletní osobní a mzdovou agendu. Vám účtujeme předem dohodnutou sazbu za provedení služby.

Přínos pro Vás
- Vždy budete mít pouze tolik pracovních sil, kolik právě potřebujete.
- Můžete si v kmenovém stavu držet pouze klíčové zaměstnance; postaráme se o veškeré pokrytí administrativních a pomocných procesů, stejně tak výrobních či obchodních špiček.
- Odpadá nutnost složitě náborovat vlastní personál a následně jej propouštět, čímž netrpí Vaše pověst na lokálním trhu práce.
- Vaše náklady na vyhledání, výběr a zaškolení pracovníků jsou nulové.
- Odpadá Vám vedení mzdové a personální agendy.
- Náklady na flexibilní pracovní sílu se Vám nepromítnou do mzdových nákladů, protože je účtujeme jako poskytnutou službu.
- Vašemu oddělení odpadnou starosti s propouštěním neschopných a nevhodných zaměstnanců v průběhu zkušební doby; tuto agendu zajistíme my z našich zdrojů.
- Navíc rychlost výměny jednoho pracovníka za druhého nemusí trvat dny ani týdny; pracujeme vždy s náhradníky i bohatou databází, takže se náhrada může uskutečnit již během několika hodin.

Proces zahrnuje:
Vyhledání uchazečů podle specifikace pozice – oslovení – pohovor – ověření dovedností – sepsání pracovní smlouvy – instruktáž/školení k pracovní pozici – sběr pracovních výkazů – výplatu pracovníka – zaslání faktury klientovi – zpětnou vazbu a systematickou péči o klienta

Obsazované segmenty dočasnými pracovníky
administrativa – asistentské, sekretářské, operátorské pozice, personál recepce, zpracování dat na PC, účetní a administrativní výpomoc
průmysl/výroba – výrobní, montážní, manipulační a skladový personál
gastro/cestovní ruch – číšníci, servírky, kuchaři, úklid, výpomoc
informační personál – hostesky, tlumočníci, překladatelé
malo/-velkoobchod – prodavači, zakládání zboží, manipulační a pomocný personál
průzkumy trhu/marketing – tazatelé, propagační akce
sklad/distribuce – skladový a manipulační personál v logistických a distribučních centrech

Temporary Help

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.