OUTPLACEMENT

Poradenství

Základní info

Komplex služeb „Outplacement“ je určen zejména pro společnosti, které procházejí procesem restrukturalizace nebo snižování počtu zaměstnanců.


Cílem outplacementu není najít propuštěným zaměstnancům během doby trvání programu nové zaměstnání, nýbrž poskytnout odbornou pomoc při hledání nového pracovního uplatnění.


Cílem outplacementového programu je pomoci propouštěným zaměstnancům zvládnout počáteční emoce, najít pozitivní pohled na danou situaci, zorientovat se na trhu práce, správně identifikovat své silné stránky a perfektně zvládnout sebeprezentaci.


Program má řadu výhod jak pro odcházejícího zaměstnance – aktivní začlenění do procesu hledání přinese oslabení pocitu zklamání, posílení sebedůvěry a v konečném důsledku zvýší jeho úspěšnost při hledání nového pracovního uplatnění, tak pro zadavatele, kterému přinese zejména posílení pozitivního společenského pohledu na podnik, a tím upevnění prestiže.


První outplacementový program jsme realizovali již v roce 1998 pro American Peace Corps, v letech 2005-2006 jsme realizovali outplacement propouštěných zaměstnanců Magistrátu hlavního města Prahy. Informace o projektech realizovaných pro další klienty, mezi které patří komerční i státní organizace, jsou vzhledem k povaze služby důvěrné.


OUTPLACEMENT

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.