KP2 Recruitment - specialista na obchodní pozice.

Poradenství

Základní info

KP2 Czech Republic s.r.o.

Vinohradská 184, Praha 3

Tel: 270 005 400, 401, 402

e-mail: jiri.brezina@key2performance.com

 

KP2 Recruitment – specialista na obchodní pozice.

 

Jsme personálně-vzdělávací společností, která své podnikání staví zvláště na etických principech. Důvěrnost, slušnost a respektování potřeb všech zúčastněných tvoří základy našich aktivit. Klient i kandidát jsou našimi rovnocennými partnery.

 

KP2 Czech Republic je součástí mezinárodní skupiny zaměřující se na zvyšování výkonnosti prodejních týmů. Klientům pomáháme identifikovat špičkové kandidáty do celého spektra obchodních pozic.

 

Naši konzultanti disponují dlouhodobou předchozí praxí v oblasti řízení prodeje B2B. Díky těmto zkušenostem dokážeme nejenom dokonale pochopit potřeby našich zákazníků, ale také doporučit profil ideálního obchodníka/obchodního managera. Přidaná hodnota poskytovaných služeb se zakládá na kvalitě, nikoliv kvantitě. Prezentujeme pouze takové kandidáty, u kterých jsme si jisti tím, že obsazovaná pozice je pro ně motivující a že dokáží splnit stanovené cíle a očekávání.

 

Kandidáti, kteří se rozhodnou využít našich služeb, se mohou spolehnout na maximální diskrétnost a profesionalitu. Za účelem zrychlení procesu náboru je možné využít služeb informační linky +420 270005401, kde kandidátům poskytneme klíčové informace o obsazovaných pozicích.

 

Kandidátům dále nabízíme bezplatné poradenství s cílem jim pomoci nalézt odpovídající pracovní pozici.

 

 

KP2 Recruitment

 

Pomáháme klientům plnit jejich prodejní a strategické cíle. Věříme totiž, že kvalita, motivace a profesionalita každého zaměstnance podílejícího se na komunikaci s potenciálními nebo stávajícími zákazníky výrazně ovlivňuje konkurenceschopnost společnosti jako celku.

 

Každý kandidát, kterého doporučíme, projde komplexním výběrovým procesem jdoucím do hloubky jeho osobnostních a profesních předpokladů souvisejících s obsazovanou pozicí. Standardně pro všechny uchazeče používáme tyto metody výběru:

 

  • Telefonní komunikace hraje v obchodním procesu důležitou roli. Z tohoto důvodu začínáme komunikaci s identifikovanými kandidáty telefonickým rozhovorem, během kterého ověřuje základní komunikační dovednosti, rychlost pohotově reagovat na podněty a klíčové formální požadavky.

 

  • Strukturovaný osobní pohovor

  • Jazykové testy

  • Řešení modelových situací zaměřených na posouzení úrovně obchodních dovedností

  • Seznam referenčních projektů – klient získává informaci o úspěšnosti obchodníka v předchozích zaměstnáních. V této oblasti respektuje zásady obchodního tajemství a přeje-li si to kandidát, tak neuvádíme jména jeho zákazníků. Co nás však zajímá, jsou exaktní informace o plnění prodejních plánů v absolutní hodnotě.

  • Ověření referencí

 

Standardně účtujeme odměnu za vyhledaného kandidáta až poté, co je vybrán. Samozřejmostí je poskytnutí garancí v délce 3 – 6 měsíců, v závislosti na sjednaných podmínkách.

 

 

Jak začít?

 

Kontaktujete-li nás, obratem Vám zašleme návrh smlouvy nebo objednávky. Základem úspěchu je dokonale pochopit požadavky na hledaného kandidáta, seznámit se s pracovní náplní, firemní kulturou apod.

 

Za tímto účelem u nových klientů preferujeme na úvod osobní setkání, neboť jedině tak je možné získat ucelený souhrn informací o jejich potřebách.

 

Na úvod Vám můžeme slíbit, že Vás nezahrneme kvantem „různorodých“ uchazečů, ale že Vám zašleme pouze limitovaný počet kvalitních a prověřených kandidátů.

KP2 Recruitment - specialista na obchodní pozice.

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.