BUSINESS MENTORING

Poradenství

Základní info

BUSINESS MENTORING 

Hledáte odpovědi na tyto otázky:

  • Znáte své talenty a vášně, ale neumíte je promítnout do své práce?

  • Přemýšlíte nad podnikáním, ale nevíte kde začít?

  • Máte podnikatelský nápad, ale nevíte zda uspějete?

  • Začínáte podnikat, ale nevíte si rady s financema?

  • Podnikáte, ale nevíte PROČ nemáte klienty?
  • Jste ve ztrátě a nevíte jak z ní ven?

  • Už se nějakou dobu snažíte podnikat, ale stále nemáte příjem?
  • Finance v podnikání jsou vaší noční můrou?

  • Chcete si vybudovat vlastní BRAND, ale nevíte jak na to?
  • Nevíte jak si stanovit CENU za své výrobky/služby?

  • a další.......

Co je mentoring?

  • Předávání zkušeností, znalostí, inspirace a pozitivní motivace.
  • Poradenství a podpora poskytovaná zkušenou a služebně starší osobou (mentor) osobě služebně mladší (mentee) za účelem profesního a kariérového růstu.
  • Mentoring je jednou z cest jak se dá zvýšit vaše postavení v profesním životě a rozvíjet život osobní.

Kdo je mentor a kdo je mentee?

Mentor je člověk, který má za sebou životní zkušenosti, úspěchy i pády, ze kterých se uměl poučit, a chce a umí se podělit o své znalosti. Mentor ukazuje určitou cestu, jak se věci mají či jak jdou udělat. Je takovým příkladem dobré praxe.

Co dělá mentor? Úkolem mentora je podporovat, poskytovat odborné rady, pomáhá zvýšit sebedůvěru, podněcuje k dosahování cílů, konfrontuje svého mentee s jeho projevy a chováním, předává přesné instrukce a postupy, předává zkušenosti.

Mentee jste vy, kteří hledáte radu a zkušenosti mentora, jak dělat věci efektivněji, rychleji a bez zbytečných chyb. S mentorem jste rovnoceným partnerem, jakkoliv si můžete být vzdálení životní zkušeností či vzděláním.

Kdy vyhledáváme mentora? 
Mentora vyhledáváme ve chvíli, kdy víme, že existuje někdo, kdo ví „jak na to“ a je ochotný se se mnou o to podělit. Ve chvíli, kdy hledáme radu, nový postup, informaci. Ve chvíli, kdy začínáme v novém oboru a chceme se rychle naučit známé a ozkoušené věci.

O své zkušenosti se s Vámi dělí - MENTORKA a INVESTORKA - Ing. Marcela Hrubošová.

O Marcele:

Marcela vystudovala Vysokou školu finanční a správní - obor pojištovnictví, je členkou Finančního a pojišťovacího institutu www.fapin.cz, přednáší Řízení rizik na Institutu managementu a práva, vlastní makléřskou pojišťovací společnost Finance pro radost s.r.o. a vzdělává v oblasti finanční gramotnosti a podnikatelství. Je business mentorkou pro řadu začínajících podnikatelů a stojí za vznikem řady úspěšných projektů a firem nejen z oblasti pojišťovnictví. Dříve působila na pozicích: Ředitelka úseku vymáhání pohledávek ve Stavební spořitelně České spořitelny a.s., Generální ředitelka Asset Portfolio Servicing a.s., Ředitelka odporu podpory řízení obchodu v České pojišťovně a.s., Finanční manager pro řízení obchodních vztahů pro Českou a Slovenskou republiku v ING. Stojí za zrodem řady investičních společností, penzijních fondů, dvochodkových společností či pojišťovacích makléřských společností. Pro svou profesionalitu a odbornost patřila do TOP 50 klíčových zaměstnanců ING holdingu nebo Talent Management Poolu skupiny PPF. Na podporu finančního vzdělávání a zmírňování chudoby založila Nadační fond kuřátka Pípa, kterému také předsedá.

Jak se přihlásit?

Vyberte si sami hodinu a den v době od 9:00 do 19:00 a potvrďte si je na tel. +420 731 701 954.

V roce 2017 nabízím MENTORING ONLINE prostřednictvím SKYPE (Marcela.Hrubosova_1). Cena za hodinu mentoringu:1500 Kč/56 EUR.


BUSINESS MENTORING

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.