TOP C - Business koučink

Poradenství

Základní info

Business trenér/kouč má stejný význam jako sportovní trenér. Sportovní trenér posouvá sportovce k dosažení optimálního výkonu, podporuje ho, když je vyčerpán a vede ho k přípravě na neočekávané situace.

Sportovní trenér vás přivede k tomu, že zvládnete víc kol, než na kolik jste se sami cítili. Řekne vám, jak vypadá skutečnost a jaké jsou vaše vyhlídky. Sportovní trenér vám bude naslouchat.

Role Business kouče je trénovat manažery s cílem zlepšit jejich podnikání prostřednictvím poradenství, poskytování podpory a povzbuzení. Business koučink pomáhá manažerům a majitelům firem s jejich řízením, prodejem, marketinkem a mnohem více. Stejně jako sportovní trenér vám Business kouč umožní soustředit se na hru.

Osobní Business kouč je vyhledávaným nástrojem řízení, protože klade důraz tam, kam patří – na vás. Jsme přesvědčeni, že většina manažerů chce být odlišná, ale často nevědí, jak na to. Touží po optimálních pracovních vztazích a chtějí naplnit firemní očekávání, ale často mají příliš málo času na to, aby zvážili, jak by se sporné záležitosti dali řešit odlišným způsobem.

Důvody pro spolupráci s TOP C Business koučem jsou různé. Nutnost vylepšit své dovednosti, konfrontace neefektivních postojů a přístupů nebo vytvoření efektivnějšího týmu – vždy se ale jedná o zlepšení výkonnosti.

Kontaktujte TOP C Training and Corporate Development pro bližší informace o Business koučinku

TOP C - Business koučink

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.