Analýza prodejce

Poradenství

Základní info

Co je to?

Analýza prodejce není psychologickým osobnostním testem. Je založena na pozorování profesionálních TOP prodejců, kteří dokázali být vysoce efektivní a úspěšní jak v prodeji, tak i ve svém životě. Test umožňuje zhodnocení potřeb zdokonalování a rozvoje, kterém vám mohou pomoci k dosažení nebo posilnění vašich zručností a schopností. Speciálně těch, které hlavně rozeznáváme u TOP prodejců.

Proč Analýza prodejce?

POZNÁNÍ TOHO, co je potřebné zdokonalit je základním krokem k úspěchu. Toto zhodnocení pomůže hodnocené osobě v rozvoji a zvládnutí těchto zručností a dodá jí velkou spokojenost a sebedůvěru, které potřebuje k dosažení ještě lepších výsledků.

Jak ji použít?

Pro analýzu prodejce máme přímo test se stejným názvem. Test se používá následovně: požádáte vaše prodejce o zodpovězení 120 otázek z dotazníku EXEC Analýza prodejce (verze Prodejce II).
Dostanete profil každého prodejce a jeho/jejích silných a slabých stránek. Dá se použít také verze pro vedoucího prodeje. Vedoucí prodeje vyplňuje analýzu na každého ze svých prodejců. Tak dostanete ještě přesnější obraz toho co je potřeba pro zvýšení efektivity a spokojenost.

Pro jaké pozice?

Doporučujeme používat pro pozice: obchodní (klasický obchodník), nejméně 3 měsíce fungující ve vaší firmě.

Více o analýze prodejce na:

www.performia.cz

office@performia.cz

242 447 688

Analýza prodejce

Vybraný termín:

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.