Zahraniční účetní speciál na Krétě jaro 2024*****

Kurzem Vás provede

Ing. Jana Pilátová - . auditorka, daňová poradkyně, členka výkonného výboru Komory auditorů ČR

Základní info

  • Doprava: letecky z Prahy
  • Strava: all inclusive
  • Ubytování: Bella Beach Resort*****

 

  • Poloha: Pětihvězdičkový Hotel Bella Beach Resort leží přímo u krásné písečné pláže v letovisku Anissaras, které se tradičně řadí mezi jedno z nejvyhledávanějších míst. Nejznámější letovisko Hersonissos plné obchodů a neutuchající zábavy je vzdáleno pouhé 4 km a letiště 25 km. Nedaleko hotelu se nachází zastávka místní hromadné dopravy, odkud se snadno dopravíte do Hersonissosu či na jiných zajímavých míst ostrova.
  • Vybavení hotelu: Hlavní hotelová budova je postavena v tradičním řeckém stylu z cihel a mramoru a rozléhá se v udržované zahradě s bazény. Tato oáza klidu a relaxace bude pro Vás bezpochyby správným místem k odpočinku. Hotel s celkovou kapacitou 175 pokojů Vás uvítá vstupní halou s recepcí, najdete zde hlavní restauraci Pergola, 2 á la carte restaurace Olive Tree a Onion s nabídkou středomořských a řeckých jídel, 3 bary (ve vstupní hale, na pláži a u bazénu), které jsou ideálním místem pro posezení s úchvatným výhledem na moře. Bazénové centrum nabízí vnitřní vytápěný bazén a 2 venkovní v malebné zahradě, kde se nezapomíná ani na děti a proto bazény mají brouzdaliště a oddělenou sekci. Součástí hotelu je i wellness centrum s tureckou a parní lázní, saunou, různými druhy masáží a fitness centrem, nechybí diskotéka, TV místnost, internetový koutek, minimarket, obchůdky. 
  • Vybavení pokoje: Pokoje jsou moderně a elegantně zařízené. Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, čtyřlůžkové pokoje s patrovou postelí nebo rodinné pokoje s oddělenou ložnicí až pro 5 osob mají moderní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, župan a pantofle, psací stůl, křeslo/židli, individuální klimatizaci, žehlící prkno, SAT–TV, DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma, trezor (za poplatek), minilednici, varnou konvici na čaj nebo kávu, balkon nebo terasu. 
  • Pláž: Přímo u hotelu Bella Beach Resort se nachází písčitá pláž, vstup do moře je pozvolný přes písek. K dispozici jsou sprchy. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. 
  • Strava: All Inclusive podávané formou bufetu v hlavní restauraci s výběrem jídel jak řeckých tak i specialit mezinárodní kuchyně. Během dne je vícekrát podáváno menší občerstvení. Vybrané nápoje (zpravidla místní nealko a alkoholické nápoje) po celý den.
  • Sport: Pro aktivnější chvíle jsou k dispozici minigolf, stolní tenis, 2 tenisové kurty (noční osvětlení za příplatek), hřiště na basketbal, minifotbal, šipky, boccia, dětské hřiště, velice oblíbený miniklub a minidisko pro nejmenší. Na pláži lze sjednat pronájem vybavení k vodním sportům či využít hřiště na plážový volejbal. Wi-fi internet je v hotelu zdarma. Lehátka, slunečníky i osušky jsou zdarma jak v hotelu, tak i na privátní pláži. Hotel zajišťuje každý den bohaté animační programy pro děti i dospělé, pronájem aut a kol a další služby.

Program

A co se u nás dozvíte nového?

V průběhu našich pracovních setkání se budeme věnovat aktuálním tématům, a to nejen

  • z pohledu účetních a daňových právních předpisů, ale též
  • z pohledu občanského zákoníku, zákona o obchodních korporacích či insolvenčního zákona

V současné době často padají otázky týkající se zcela nového zákona o účetnictví. Na začátku ledna letošního roku byl tento zákon postoupen z Ministerstva financí ČR na legislativní radu vlády. Jakmile vláda tento dokument schválí bude postoupen do schvalovacího procesu (Parlament → Senát → Prezident republiky → Sbírka zákonů). Účinnost je navržena od 1.1.2025. Předpokládáme tedy, že už bude oprávněné se touto problematikou zabývat.

Kterým oblastem se budeme věnovat?

  • Novely účetních předpisů pro podnikatele platné od 1.1.2024
  • Nový zákon o účetnictví – předpokládaná účinnost od 1.1.2025
  • Povinné a doporučené interní předpisy (vnitropodnikové směrnice)
  • Daň z příjmů právnických osob

Pro účastníky pracovních setkání budou k jednotlivým tématům připravené materiály lektorky.

Zahraniční účetní speciál na Krétě jaro 2024*****

Vybraný termín:

25.5.2024 –  1.6.2024  Praha Upřesnující informace k termínu
08:00 – 23:00 hod.

Cena
25 619 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.