Daň z příjmů právnických osob pro rok 2024

Kurzem Vás provede Ing. Ivana Pilařová

Po vystudování VŠE a 4leté praxi v účtárně státního podniku začala soukromě podnikat. V roce 1993 složila zkoušky daňového poradce a od té doby vede…

Základní info

Cíle kurzu

Na semináři si prohloubíte znalosti o dani z příjmů právnických osob a seznámíte se s aktuální podobou daně i očekávanými změnami, pokud budou v době konání semináře známé. Současně budete mít dostatečný prostor pro diskuzi, řešení konkrétních dotazů a příležitost k výměně zkušeností.

Určeno pro

Seminář je určen ekonomům, daňovým poradcům, auditorům, účetním, tj. všem, kteří chtějí mít přehled o aktuálním stavu legislativy.

Obsah kurzu

Seminář bude věnován zejména změnám na dani z příjmů právnických osob, které do praxe přinesl konsolidační balíček. Na změnu zákona pravděpodobně naváže řada informací GFŘ případně novelizovaných Pokynů GFŘ, jejichž výklad bude také součástí semináře. Obvyklou součástí jsou také závěry Koordinačního výboru a zajímavé judikáty NSS. S účinností od 1. 1. 2025 by měla začít platit také nová účetní legislativa, jejíž výklad a vazbu na základ daně z příjmů zařadíme v závislosti na vývoji legislativního procesu.

Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka. Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách).

Daň z příjmů právnických osob pro rok 2024

Vybraný termín:

10.5.2024  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

Praha
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a deset ? Součet zapište číslicemi.