Cash flow – teorie i praktické zkušenosti

Kurzem Vás provede Ing. Kateřina Kalinová

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, fakultu Financí a účetnictví (obor Účetnictví v inženýrském studiu a obor Daně a finanční kontrola v…

Základní info

Cíle kurzu

Seminář je uzpůsoben pro rychlou a základní orientaci ve finančním řízení podniku s důrazem na řízení cash flow. Na semináři získáte základní znalosti i praktické zkušenosti, které vám umožní výkaz cash flow sestavit a analyzovat. Dokážete plánovat peněžní toky a získáte schopnost interpretovat údaje v cash flow.

Prosíme účastníky, aby si na seminář přinesli vlastní notebooky.

Určeno pro

Seminář je určen pro majitele a ředitele firem, dále pro ekonomické pracovníky na všech úrovních, tj. pro účetní, hlavní účetní, finanční analytiky, controllery, finanční manažery a finanční ředitele, interní auditory a také pro pracovníky jiných nefinančních oblastí, kteří řeší problematiku cash flow.

Obsah kurzu

Cash flow přímou a nepřímou metodou:
Co ovlivňuje CF, přímá a nepřímá metoda pro stanovení CF.

Sestavení výkazu cash flow z finančních výkazů:
Zdroje dat pro sestavení výkazu CF.
Tvorba jednotlivých částí výkazu.

Finanční analýza a cash flow:
Postavení a význam CF ve finanční analýze.
Ukazatele pracovního kapitálu a čistého pracovníko kapitálu a jejich doba obratu.
Ukazatele konstruované z CF.

Případová studie:
Praktický příklad sestavení výkazu CF a jeho interpretace.
Práce v týmech dle zadání lektora.

Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Maximální počet osob ve skupině je 10. Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách). Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace. Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30. Připojit se můžete z počítače i mobilu. V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy. Do 5 pracovních dnů (včetně) po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů. Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme. Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno. On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.

Cash flow – teorie i praktické zkušenosti

Vybraný termín:

18.7.2024  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

ONLINE
Tento termín

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a deset ? Součet zapište číslicemi.