Snižování produkce potravinového odpadu

Kurzem Vás provede Ing. et Ing. Katarína Kajánková, Ph.D.

Základní info

Členské státy EU se zavazují do roku 2030 snížit produkci potravinového odpadu o 30 % v distribuční síti, maloobchodech, gastroprovozech i domácnostech a o 10 % ve výrobě a zpracování potravin. Ukážeme konkrétní opatření pro školní jídelny, nemocnice, výrobní podniky i maloobchod. Budeme hledat možnosti i pro zařazení vedlejších produktů z výroby potravin a dozvíte se, jak optimálně měřit a vykazovat potravinový odpad, jak zapojit zaměstnance i veřejnost, případně jaké dotační příležitosti lze využít. Přijďte si pro inspiraci i konkrétní plán kroků, který můžete ihned aplikovat ve své organizaci.

Snižování produkce potravinového odpadu

Vybraný termín:

23.6.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a devět ? Součet zapište číslicemi.