Školení řidičů – e-learning

e-kurz

Základní info

Popis kurzu

E-learningové školení řidičů je určeno řidičům referentům i řidičům motorových vozidel do 3,5 t z povolání. Obsahuje stručný, srozumitelný a praktický výklad, související legislativu v aktuálním znění, obrázky, animace a jiné interaktivní prvky zvyšující atraktivitu školení.

Cíle kurzu

Obsah kurzu vychází z legislativních požadavků zákoníku práce a zákona č. 111/1994 Sb.

Určeno pro

Kurz je k dispozici řidičům referentům i řidičům motorových vozidel do 3,5 t z povolání v české a anglické verzi.

Obsah kurzu

Zvláštní právní úprava a požadavky BOZP při řízení vozidel na pracovních cestách; Kontrola vozidla a nastavení ovládacích prvků před jízdou; Pravidla – novinky, změny a vybraná problematická ustanovení; Cesty do zahraničí; Řešení dopravních nehod; Porušení předpisů a následky; Zásady bezpečné jízdy; Bezpečnost ve vybraných situacích; Mikrospánek; Defenzivní jízda; Chyby z praxe; Interaktivní řešení praktických situací na silnici

Poznámka

E-learningový kurz řidičů Vám rádi dodáme v příslušném formátu (SCORM, AICC) do vašeho vlastního LMS (eDoceo, iTutor, Moodle, Microsoft SharePoint, Plateau nebo jakýkoliv jiný). Kurz provozujeme také v LMS INSTRUCTOR, kde si jej můžete objednat v rámci zvýhodněného balíčku zákonných školení (BOZP, PO, Školení řidičů, První pomoc). INSTRUCTOR nabízí zajištění služby vstupních i pravidelných zákonných školení s veškerou související organizací a evidencí (hlídání termínů, ověřování znalostí, certifikaci absolvovaných školení, přehledy o školení apod.). Spolu s INSTRUCTOREM získáváte nezbytné odborné garance školení řidičů pro firmy, neomezenou lektorskou podporu, aktualizace obsahu školení, informování v případě změn legislativy a nonstop helpdesk pro správu školení.

Metody výuky

E-learningový kurz.

Školení řidičů – e-learning

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.