Kurzy sportovní jízdy

kurz

Základní info

Nejen rychlost, ale i technika jízdy rozhoduje.

Když rychle, tak alespoň relativně bezpečně!



Kurzy pořádáme na tratích autodromů Most a Brno. Jedná se o výcvik techniky rychlé, efektivní a relativně bezpečné jízdy.

Kurzy se skládají z teoretické části a praktického výcviku na okruhu autodromu.(více o obsahu kurzu)

Standardně je výcvik zaměřen na osobní vozidla. Obecně lze ale výcvik realizovat pro jakýkoli druh vozidel (Off Road, nákladní, apod.) nebo pro motocykly, v tomto případě je však třeba podrobně Váš zájem projednat, zhodnotit technické možnosti i míru rizika a následně projednat obsah a rozsah kurzu

Výcvik probíhá standardně formou jednodenních i vícedenních kurzů, v ideálním případě pro skupiny 12 lidí.(více o počtu osob).

Optimální pro praktický výcvik je, když má každý účastník vlastní vozidlo. Je možné si také pronajmout výcviková vozidla od HCT (4 - 7 vozidel s bezpečnostním rámem a závodní sedačkou).

Současně lze využít pro výcvik testovací vozidlo s telemetrií (Škoda Octavia s bezpečnostním rámem a 2 závodními sedačkami + snímací a testovací zařízení včetně následného vyhodnocování naměřených dat). Možnost porovnání a vyhodnocení výsledků různých jezdců, jednoho jezdce s porovnáním jednotlivých jízd i jízd s odstupem času.

Kurzy sportovní jízdy realizujeme podle účelu jako zábavné, sportovní a služební.



Jízdy na okruhu

Kurzy sportovní jízdy

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
Kontaktujte nás.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.