BOZP elektro §3 nebo §4 - videoškolení

e-kurz

Základní info

Videoškolení BOZP – část elektro

Připravili jsme pro Vás velmi jednoduché a přitom ekonomicky nenáročné řešení v podobě videoškolení. Každý pracovník si individuálně přehraje videoškolení a vyplní jednoduchý elektronický test. Nejpozději následující pracovní den obdrží zaměstnavatel vyhodnocení testu a potvrzení o účasti daného pracovníka na školení.

Celá záležitost zabere pracovníkovi přibližně 45 minut.

Videoškolení oceníte i v momentě, kdy přijmete nového pracovníka, který před zahájením pracovní činnosti musí školení také absolvovat.

Postup školení BOZP – část elektro

Školení je rozděleno do 4 samostatných kapitol. První díl si můžete přehrát ZDARMA. Pro přehrání ostatních dílů musíte mít aktivní přístup do zabezpečené části našich stránek, který si můžete objednat v našem e-shopu . Cena videoškolení BOZP elektro je již od 150 Kč vč. DPH / osobu.

1. krok – přehrajte si videoškolení

Celý pořad trvá 40:08

1. díl – základní povinnosti ZDARMA
2. díl – obsluha a práce na elektrickém zařízení
3. díl – úraz elektrickým proudem
4. díl – první pomoc při úrazu

Kontrolní číslo

Na konci každého dílu naleznete kontrolní číslo, které si poznamenejte. Tato čísla následně vyplníte do elektronického testu . Tím prokážete, že jste školení viděli v plném rozsahu.

2. krok – vyplňte test

Vyplňte elektronický test . Cena produktu již obsahuje přístup do videoškolení, vyhodnocení testu, potvrzení o účasti daného pracovníka na videoškolení BOZP – elektro a potvrzení o přezkoušení daného pracovníka .

Tyto nebo podobné elektronické vzdělávací systémy využívají v ČR například některé banky, státní instituce, nebo mezinárodní společnosti.

Začněte používat vzdělávací nástroje 3. tisíciletí i VY.

BOZP elektro §3 nebo §4 - videoškolení

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.