Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO 22301 Foundation

Základní info

Jako mezinárodní standard pro systém řízení kontinuity podnikání je ISO 22301 navržen tak, aby chránil, snižoval pravděpodobnost výskytu, připravoval se na rušivé incidenty, reagoval na ně a zotavoval se z nich, když nastanou. Díky systému řízení kontinuity podnikání je vaše organizace připravena detekovat hrozby a předcházet jim.

Tento kurz je navržen tak, aby pomohl účastníkům porozumět základním konceptům a principům systému řízení kontinuity podnikání (BCMS) založeného na ISO 22301. Účastí na tomto školení se účastníci dozvědí více o struktuře a požadavcích normy včetně politiky BCMS , závazek nejvyššího vedení, interní audit, přezkoumání vedením a proces neustálého zlepšování.

Po absolvování kurzu můžete absolvovat zkoušku a pokud ji úspěšně složíte, můžete požádat o pověření „Držitel certifikátu PECB v nadaci ISO 22301“. Díky certifikátu PECB Foundation máte znalosti o základních konceptech, principech, metodologiích, požadavcích, rámci a manažerském přístupu používaném v kontinuitě podnikání.

Náklady na certifikaci a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO 22301 Foundation

Vybraný termín:

9.10.2023 –  11.10.2023  ONLINE

Cena
16 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a sedm ? Součet zapište číslicemi.