Základní info
Pro koho je tento kurz doporučován Seminář doporučujeme organizacím i jednotlivcům, kteří mají zájem včas odhalit a kontrolovat rizika spojená se zdravotní nezávadností potravin a/nebo kteří uvažují o zavádění systému managementu bezpečnosti potravin ať už samostatně nebo v integraci s ISO 9001.
Co Vám kurz přinese Účelem semináře je seznámit účastníky s aktuálním stavem řešení problematiky systémů managementu bezpečnosti potravin. Organizace, které aplikují tuto normu, jsou schopné identifikovat a kontrolovat rizika spojená s bezpečností a zdravotní nezávadností potravin. Školení pomůže vyřešit otázku:"Jak náročná bude naše příprava na zavádění a certifikaci".
Náplň kurzu Prezentace požadavků se zaměřením na:
• Interaktivní komunikace
• Management systému
• Řízení procesu
• Zásady HACCP
• Programy nezbytných předpokladů