Základy papírové krajky

Kurzem Vás provede Ilona Kunstová

Zabývám se tvořením krajek z papíru a dala jsem si za úkol přiblížit tuto techniku dalším ženám. Ještě teď si pamatuji ten pocit, když jsem viděla…

Základní info

V kurzu Ilony Kunstové „Základy papírové krajky” se naučíte vytvářet krásné, něžné obrázky a dekorace. Tvoření krajek z papíru je stará technika, která pochází ze 14. století, pomocí ní se dělaly např. svaté obrázky. Dnes můžeme tvořit krajky z papíru v moderním pojetí. Jsou jednodušší a výsledky jsou úchvatné. U tvoření krajek z papíru budete relaxovat a sami nebudete věřit tomu, co všechno vaše ruce dokážou. 

Nemusíte umět malovat, i tak budou vaše obrázky dokonalé. Pomocí této techniky můžete vytvořit přání k narozeninám, netradiční darovací obálku, záložku, vánoční dekoraci, zápich do květináče, obrázek na zeď, svatební oznámení nebo třeba sadu jmenovek na svatební stoly. 

V kurzu se naučíte:

  • jaký papír je na papírové krajky vhodný
  • jaké nástroje budete potřebovat
  • jaké používat šablony nebo jak si šablony připravit
  • jak krajkové obrázky přilepit na podklad
  • jak udělat konečné úpravy

V tomto kurzu se v prvních lekcích dozvíte, jaké pomůcky jsou pro zhotovení papírové krajky potřebné, co vám pomůže nebo naopak čeho se vyvarovat. V dalších si pak projdete jednotlivé techniky, díky nimž se právě vaše papírová krajka posune o úroveň výš. Nebudete muset složitě hledat informace, vše se naučíte v pohodlí domova. 



Prohlédnout kurz >>>

Základy papírové krajky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.