Umělá inteligence (AI) pro učitele, lektory a školy

Kurzem Vás provede Pavel Fara

Pavel Fara je podnikatel, který provozuje tři firmy s online projekty. Jeho specializací je tvorba prodejních online strategií a byznys mentoring.…

Základní info

Doba se rychle mění a nové technologie pronikají do všech oblastí – výjimkou není ani školství. Učitelé či lektoři by mnohdy rádi využívali nové možnosti, ale nikdo je to nenaučil. Právě pro ně je tu nový kurz „Umělá inteligence (AI) pro učitele a školy“. Jedná se o průkopnické školení, které spojuje osvědčené vzdělávací techniky s revolučními přístupy umělé inteligence.

Kurzem AI vás bude provázet Pavel Fara, zakladatel KurzyProRadost.cz a inovátor v online vzdělávání, který spojil své síly s učitelem a lektorem angličtiny, Jaroslavem Konvičkou. Tento AI kurz je navržen tak, aby učitele i lektory vybavil dovednostmi potřebnými pro začlenění umělé inteligence do jejich lekcí, čímž otevírá nové cesty pro interaktivní a prožitkové učení.

V kurzu se dozvíte:

  • jak začlenit AI do svých vzdělávacích metod a zatraktivnit tak výuku
  • jak upoutat pozornost žáků pomocí interaktivních AI příběhů
  • jak použít AI pro generování obrázků, které oživí vaše prezentace a materiály
  • jak ve vzdělávání efektivně využívat ChatGPT a další chatboty
  • jak integrovat AI do různých předmětů a přizpůsobit obsah specifickým potřebám studentů
  • jak mluvit o inovativních metodách a využití AI s rodiči
  • jaké jsou novinky ve světě AI

Tento kurz AI zahrnuje přístup k sérii výukových videí, ve kterých budou lektoři sdílet své zkušenosti a poznatky o umělé inteligenci. Každý měsíc zveřejníme nové video s praktickými návody a novinkami. Navíc získáte přístup do komunitního chatu, kde můžete diskutovat nejen s autory kurzu, ale také s ostatními členy komunity. Pokud hledáte efektivní způsob, jak se naučit AI a chcete se připojit k aktivní a podporující komunitě, je tento kurz určen právě pro vás.



Prohlédnout kurz >>>

Umělá inteligence (AI) pro učitele, lektory a školy

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a sedm ? Součet zapište číslicemi.