Přístroj InBody - diagnostika klienta v praxi

kurz

Základní info

Praktický seminář zaměřený na využití přístroje InBody v praxi. Určen jak pro majitele přístrojů řady InBody, tak pro všechny, kteří se setkávají s výsledky In Body diagnostiky nebo se chtějí seznámit s principy jejich fungování.

Co se na semináři dozvíte:
Přístroj InBody - diagnostika klienta v praxi
Dozvíte se, jak přístroje InBody fungují, na jakém jsou postaveny principu, co je jejich konkurenční výhoda a na co si dát při měření pozor. Dozvíte se, co je BIOimpedance a jak vám dokáže zlepšit praxi v poradně. Uvidíte porovnání výsledků konkurenčních přístrojů (Tanita, Omron, Javon, Bodystat). Prakticky se naučíte správně změřit klienta a interpretovat (lidsky mu vysvětlit) výsledky kompletního měření. Ukážeme si souvislosti, které poradci bez praxe jen těžko dokážou vyhodnotit. Součástí kurzu jsou také praktické rady, jak InBody využít k maximálnímu efektu a zisku.

Propojení teorie a praxe:
Součástí kurzu jsou také praktické rady, jak InBody využít k maximálnímu efektu a zisku.
Využijte více než 6 let zkušeností s přístrojem InBody 230, využijte praktické poznatky získané z tisíců změřených klientů.
Můžete se na cokoliv zeptat.

Pro koho je kurz vhodný:
Nástavbový kurz Přístroj InBody - diagnostika klienta v praxi je vhodný pro výživové poradce, fitness trenéry, kouče a poradce zdravého životního stylu (Lifestyle), dietology, nutriční terapeuty, zdravotní sestry, lékaře, nutriční specialisty, fyzioterapeuty, maséry, pro všechny, kteří se chtějí dozvědět o přístroji více, využívají jej ve své praxi, nebo se jej chystají koupit, zabývají se nebo plánují se zabývat hubnutím a správnou životosprávou klientů a vědí, že pouze hmotnost a výška (BMI) pro správné určení ideální hmotnosti nestačí.

Zakončení kurzu:
Kurz je zakončen certifikátem.

Přístroj InBody - diagnostika klienta v praxi

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
1 800 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.