Přípravný VIDEOKURZ se Zkouškou odborné způsobilosti

kurz

Základní info

Videokurz + Zkouška odborné způsobilosti

       

O čem videokurz je:

  • Tento videokurz je určen makléřům, kteří nemají čas se zúčastnit prezenčně či online přípravného kurzu a chtěji se na Zkoušku odborné způsobilosti připravit z pohodlí domova.
Co získáte:
  • Kompletní materiály na zkoušku
  • Vzorové testové otázky
  • Osvědčení o získání profesní kvalifikace - obor Realitní zprostředkovatel - kód: 66-042-M
  • Zápis do mapy realitních makléřů – prestiž a prezentace na našich stránkách
  • Exklusivní plastickou kartičku – certifikovaný realitní makléř ( za poplatek)
  Co Vás čeká:
  • Realitní část – komplexní orientace v procesech a postupech spojených s realitní činností
  • Právní minimum pro realitní makléř
  • Základní stavební a architektonické pojmy – stavební právo
  • Nástroje marketingu a propagace
  • Zkouška odborné způsobilosti – termín si vyberete dle Vašich možností

O lektorech:


Bc. Jan Píbil, PhD, MBA
Věnuji přes 20 let realitnímu oboru, jak z pozice realitního makléře, tak manažera a majitele realitní kanceláře. Jsem zakladatelem a lektorem VRK Academy, kde školím obchodní dovednosti a snažím se předávat své zkušenosti a znalosti z realitního oboru.  Vedu týmový i individuální koučink a mentoring. Dále působím jako tutor na LIGS University, kde mám na starosti realitní program MBA a PhD Reality. Mám za sebou přes 750 prodejů nemovitostí jako realitní makléř a se svým týmem přes 5000 prodejů a pronájmů nemovitostí. Proto se snažím na svých kurzech předávat nejen potřebné i teoretické znalosti, ale hlavně nabyté zkušenosti a know how, které jsem získal za mojí praxi.


Ing.Arch Jakub Šunka
Projektováním a navrhováním staveb se zabývám 15 let. Po vystudování vysoké školy jsem několik let působil ve dvou firmách jako hlavní architekt se zaměřením na dřevostavby, a posledních 5 let působím jako nezávislý architekt a projektant. Ve VRK Academy školím Základní stavební a architektonické pojmy, stavební právo. Kurz je zaměřen na seznámení účastníků se stavební a architektonickou terminologií, stavebními konstrukcemi a jednotlivými základními prvky staveb. Dále pak objasňuje způsob projektování staveb a požadavky na ně, obsah a rozsah stavebních dokumentací, systém územního plánování a systém povolování staveb a stavební legislativu.

     Michal Brada
Posledních patnáct let se pohybuji v obchodě. Z toho více jak šest let jsem měl možnost skloubit v Seznamu obchod s marketingem, mimo jiné i s realitními kancelářemi. A protože rád řeším věci s klienty komplexně, mojí aktuální pracovní náplní je jedno velké vzdělávání a jeho uvádění v praxi v nezávislé mediální agentuře. Jsem tak moc rád, že můžu své zkušenosti a trochu toho nadšení, nejen pro online marketing, přenést na některém z kurzů VRK  ACADEMY i na vás.
 

Přípravný VIDEOKURZ se Zkouškou odborné způsobilosti

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.