Portrétní fotografie v exteriéru (s zábleskovými světly)

kurz

Základní info

Pokud vás zaujala krásná fotografie třeba na obálce časopisu, na níž je vyobrazen člověk v exteriéru, dopadá na něj jakési nepřirozené "nadpřirozené" světlo, a chtěli byste takovou fotografii umět pořídit, pak je tento kurz určen právě vám. Taková fotografie vzniká pomocí přisvícení jiným zdrojem světla, nejčastěji právě bleskem. Je známo, že fotografie je závislá na světle, jeho charakteru, intenzitě a dalších vlastnostech a není nic příjemnějšího, než si světlo přizpůsobit svým požadavkům. Ve studiových podmínkách jsou „záblesky“ samozřejmostí a navíc je v temné místnosti možné fotografovat i se stálými světly. Problém nastává, když budete chtít použít záblesky v exteriéru a docílit podobných výsledků jako v ateliéru. Náš kurz je proto věnován modelingové a portrétní fotografii v exteriéru, s použitím zábleskových jednotek, ale i s použitím obyčejných externích zábleskových jednotek, se kterými se dá dosáhnout také velice zajímavých výsledků.
Cíl kurzu

Cílem kurzu je na praktických cvičeních a ukázkách vysvětlit a naučit se práci s fotografickými blesky v exteriéru a dosáhnout technicky dokonalých a maximálně působivých snímků použitelných v reklamě a módních magazínech. Na kurzu probereme jak profesionální techniku, tak systémové blesky, které jsou dostupnější alternativou k dosažení obdobných výsledků. Komu je kurz určen:
Kurz je určen všem zájemcům o moderní přístup k portrétní a módní fotografii, a také všem zájemcům o nové a netradiční pojetí fotografie v současnosti. Kurz je směřován na pokročilejší a zapálené fotoamatéry.

Portrétní fotografie v exteriéru (s zábleskovými světly)

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.