pokračovací kurz seskoku padákem

kurz

Základní info

Plynule navazuje na základní kurz a slouží k přechodu z automatického k samostatnému otevírání padáku za volného pádu. Tento kurz obsahuje 35 seskoků padákem. První tři seskoky padákem jsou na automatické otevření padáku. Učíte se zvládnout řízení a přistání. Dalších šest seskoků padákem skáčete se stabilizačním padáčkem a učíte se zvládnout prsní polohu a horizontální otáčky. Dalších deset seskoků již skáčete volným pádem bez stabilizačního padáčku a učíte se prsní polohu zdokonalit a naučíte se také salta, pády přes bok střemhlavou polohu atd. Po zvládnutí těla ve volném pádu začnete provádět seskoky s instruktorem ve dvojici. Budete nacvičovat stoupání, klesání, přijíždění, odjíždění, zapojování se. Výška seskoků padákem v pokračovacím kurzu se pohybuje od 1500m do 4000m. Kurz probíhá podle sportovní osnovy AeČR V – para 2 a je zakončen udělením kategorie A. Součástí kurzu je i pozemní příprava, kde se učíte jak budete ovládat své tělo při volném pádu. Pro tyto seskoky padákem budete opět vybaveni padáky Falcon se zabezpečovacími přístroji Cypres, radiostanicí, výškoměrem, kombinézou, přilbou a ochrannými brýlemi.
Volný pád

Celková cena kurzu je 35 250kč. Obsahuje 30 samostatných seskoků padákem a 5 seskoků padákem s instruktorem. Celkem 35 seskoků. Lze platit po jednotlivých seskocích.

Cena za samostatný seskok padákem v kurzu do splnění kategorie A je 900 Kč. Cena zahrnuje: teoretickou přípravu, letenku, veškeré vybavení a zabalení padáku. Pro členy klubu se zaplacenými příspěvky je po absolvování osnovy 35 seskoků, cena 750 kč za seskok s veškerm vybavením.

Cena za seskok s instruktorem je 1600 Kč. Cena zahrnuje: teoretickou přípravu, 2 letenky, veškeré vybavení a zabalení padáku.

Tunel

V současné době provádíme s nováčky po absolvování základního kurzu výcvik ve větrném tunelu v Curychu. Létání ve větrném tunelu naučí začátečníka dobře zvládnout tělo za volného pádu. Výcvik není v ceně kurzu

pokračovací kurz seskoku padákem

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.