OWD (OPEN WATER DIVER) - ZÁKLADNÍ KURZ POTÁPĚNÍ

kurz

Základní info

Nový kurz přístrojového potápění začne ve čtvrtek 6.11.2008 v 19h na klubu Trygon Brno.
První setkání bude věnováno informacím o systému a škole jako takové, ale také přesnější domluvě skupiny na vyhovujících termínech lekcí. Budou Vám předány studijní materiály - učebnice a Log booky. Vezměte si s sebou blok, tužku, zálohu.
Schůzku můžete samozřejmě pojmout zcela nezávazně.
Kurz zahájíme na Vaše přání i v jiný termín.
Pro koho?

Tento program poskytne vyčerpávající vyškolení těm, kteří se chtějí stát sportovními potápěči. Kurz klade důraz na dovednosti a znalosti, které jsou zapotřebí k rozvoji bezpečí začátečníka, rozvíjí jistotu a smysl pro odpovědnost. Kvalifikuje potápěče k ponorům do hloubky 18m.
Jak probíhá?

Skládá se z cca 20h teorie, 7-10h bazénových cvičení a 4-5 ponorů na otevřené vodě.

* Během teoretických lekcí proberete s instruktorem základy fyziky, naučíte se o výstroji, jak lidské tělo funguje pod vodou, jak plánovat a uskutečnit bezpečný ponor. Závěrem si ověříte Vaše znalosti v testech.
* V praktických cvičení v bazéně a později i na otevřené vodě se budete učit ovládat váš vztlak, pomáhat si navzájem s buddym, správně reagovat v nouzových situacích. Na konkrétní časy teorií i bazénů se domluvíte s instruktorem. Trygon má bazén v pondělí a úterý mezi 21:00 a 22:00 h a v sobotu od 10:00 do 12:00h.
* Ponory na otevřené vodě jsou završením celého výcviku. Lokalitu si volíte sami, hlavně s ohledem na roční období a finanční možnosti. Běžně se ukončují kurzy přes léto v ČR a na Slovensku, také u Středozemního moře. V zimě např. v Chorvatsku a Egyptě, jezdí se, ale, i jinam (Kuba, Kanárské ostrovy, Elba …) a na kterékoli výjední akci je možnost kurz dokončit. Ponorů na otevřené vodě je celkem 4-5 v rámci kurzu, někdy však během prodlouženého víkendu absolvujeme ponorů více.

Absolvováním kurzu získáte celosvětově uznávané osvědčení pro potápění s doživotní platností (něco jako řidičák). Získaná certifikace Vám umožní potápět se do 18m hloubky. Junioři OWD (od deseti let) se mohou potápět s certifikovaným rodičem nebo profesionálním průvodcem.

Lze absolvovat také kurz ve skupině nebo individuálně.
Za kolik?

Cena kurzu je 6.900Kč V ceně kurzu jsou zahrnuty výukové materiály, práce instruktora doma i v zahraničí, uvedené počty teorií, bazénů a ponorů, půjčení kompletní výstroje, plnění vzduchu v ČR, členství v klubu. Jelikož cena stlačeného vzduchu je na každé lokalitě jiná, není tato položka, za předpokladu, že nedokončujete kurz v ČR nebo SK, jako jediná započítaná do celkové ceny kurzu.
Slevy poskytujeme na všechny OWD kurzy studentům (500Kč), skupinám (300Kč/min. 4 účastníci), rodinám (400Kč/min. 3 účastníci) a používáte-li kompletní výstroj (1.000Kč). Slevy se sčítají!

Naši instruktoři jsou pojištěni na potápěčské nehody při výcviku (DAN) kdekoli na Světě. U ponorů je vždy lehce dostupný kyslík pro případné poskytnutí první pomoci. Požaduje se potvrzení zdravotní způsobilosti pro přístrojové potápění potvrzené lékařem.

OWD (OPEN WATER DIVER) - ZÁKLADNÍ KURZ POTÁPĚNÍ

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
6 900 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.