Navrhněte si interiér jako designér

Kurzem Vás provede Jana Pěkná

Jsem autorkou Online školy bytového designu a podnikání. Více než 10 let pomáhám těm, kteří chtějí změnit kariéru, stát se interiérovým designérem a…

Základní info

V kurzu „Navrhněte si interiér jako designér“ vás lektorka Jana Pěkná naučí postupy, které při své práci používají bytoví designéři. Ať už plánujete malou proměnu interiéru, nebo potřebujete zařídit celý dům, v tomto kurzu interiérového designu se dozvíte užitečné tipy a triky, aby byl výsledek přesně podle vašich představ.

Navrhovat můžete za pomoci papíru, tužky, výstřižků a vzorečků nebo můžete použít počítač. Zvládne to tedy opravdu každý, bez ohledu na zkušenosti.

V kurzu se dozvíte:

  • jak pracuje interiérový designér
  • jak odhalit svůj jedinečný styl
  • jak pracovat s tím, co máte k dispozici
  • jak vytvořit moodboard a použít ho ke sladění barev, materiálů i stylu
  • jak pracovat s prostorem a přemýšlet nad rozmístěním nábytku, aby to bylo nejen hezké, ale hlavně praktické
  • jak vytvořit návrh na papíře
  • jak vytvořit návrh v programu Sweet Home 3D

V úvodu tohoto kurzu bytového designu se dozvíte, jak navrhovat interiér, aby byl šetrný k životnímu prostředí. Zjistíte, jaké chyby lidé při zařizování dělají a jaký je ten správný postup, který používají profesionální designéři.

Na začátku si také ujasníte svá přání a potřeby a odhalíte váš individuální designový styl. Projdete si, co máte k dispozici – váš dům, rozpočet a dostupné zdroje a jak s tím vším pracovat. Naučíte se, jak si s pomocí moodboardu – inspirativní koláže – můžete vše předem nanečisto sladit a dosáhnout v interiéru takové atmosféry, jakou si přejete.



Prohlédnout kurz >>>

Navrhněte si interiér jako designér

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a dvě ? Součet zapište číslicemi.