Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Master kurz KADEŘNÍK SPECIALISTA

kurz

Základní info

Absolvovali jste kadeřnický rekvalifikační kurz nebo učební obor Kadeřník a zvládáte již bez problémů základní a klasické metody a techniky? Nebo se vracíte po delší době ke kadeřnickému řemeslu a potřebujete se zorientovat v nejnovějších trendech a postupech? Nabízíme Vám možnost nadstavbového studia. Kurz KADEŘNÍK SPECIALISTA je zaměřen na seznámení se, trénink a zdokonalení se v nejmodernějších trendech a technikách. Tento kurz je rozdělen do 4 bloků dle témat a jejich nácvik v praxi. 

Délka kurzu je 1 měsíc s denní docházkou 4 h/ den vždy v pracovní dny (PO - PÁ) nejčastěji v dopoledních hodinách nebo po dohodě s lektorkou.

Náplň práce: konzultace, řešení problémů z praxe, samostatná práce pod dohledem.

Co si z kurzu odnesete: certifikát o absolvování kurzu, nové zkušenosti a poznatky, zlepšení svých dovedností, jistotu a sebevědomí.

V našich kurzech vyučujeme nejmodernější techniky střihů, barvení, odbarvování, melírování, preparace, tvarování a konečné úpravy i společenských účesů. Naučíte se správně zvolit a doporučit vhodné účesy a vlasovou péči i správně zvolit vhodné kadeřnické přípravky, nářadí a pomůcky a dobře organizovat práci v kadeřnictví.

Komu je kurz určen:
Pro absolventy rekvalifikačních kadeřnických kurzů i učebních oborů Kadeřník, kteří perfektně zvládají základy kadeřnického řemesla a chtějí se naučit nejmodernějším technikám, speciálním postupům a nejnáročnějším kombinacím různých kadeřnických úkonů. Kurz je zaměřen na samostatnou práci.

Témata - nejmodernější metody a techniky: 

  1. Mytí, regenerace vlasů, masáž hlavy, tvarování a konečná úprava vlasů
  2. Střihy - dámský, pánský
  3. Barvení a melírování
  4. Tvorba společenských účesů

 

Master kurz KADEŘNÍK SPECIALISTA

Vybraný termín:

2.4.2024 –  30.4.2024  Liberec 1 Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.