Masáž miminka pro správný psychomotorický vývoj dítěte

Kurzem Vás provede Kateřina Blažková

Jsem žena, manželka a máma nyní už pěti úžasných dětí. Mojí profesí a zároveň velkým koníčkem je fyzioterapie. Ve své praxi se věnuji terapii a…

Základní info

Lektorka, fyzioterapeutka a máma Kateřina Blažková vám v kurzu „Masáž miminka pro správný psychomotorický vývoj dítěte” nabídne spoustu informací a tipů pro každodenní láskyplný rituál s vašim děťátkem, pro masáž miminka. Pomůže vám na miminko se napojit, naladit nebo toto již vzniklé křehké pouto prohloubit. Dotýkat se a být dotýkán je základní lidskou potřebou. Ze své role maminky i praxe fyzioterapeutky vím, že je nenahraditelná a často i nedoceněná. Dotýkání se prostřednictvím masáže miminka je skvělá možnost, jak podpořit miminko ve správném vývoji.

Kurz není jen o masážích. Je také o handlingu a cvičení s miminky, podpoře psychomotorického vývoje, tipech pro konkrétní odchylky ve vývoji a také o tom, jak jim předcházet.

Při masáži miminka v pohodlí domova zažijete spoustu nezapomenutelných chvilek, které vás podpoří v nové roli rodiče. Vaše intuice je velmi silná a vždy dobře napoví, jak o miminko pečovat. Ačkoliv se na vás z okolí může valit nespočet dobře mířených rad a doporučení, jak ze strany odborníků, tak i vlastní rodiny, vy sama cítíte, že máte svou unikátní cestu a vaše dítě je jedinečné.

Ke kurzu patří i přehledný e-book, který si můžete stáhnout u videa č. 6.

V kurzu se naučíte:

  • proč praktikovat masáže miminka
  • jak správně provádět masáž miminka
  • jak připravit na masáž miminko i sebe
  • kdy vynechat masáž miminka
  • jak masáž miminka může ulevit při bolestech bříška
  • jak provádět masáž jednotlivých částí těla miminka
  • jak s miminkem cvičit a co je to handing
  • jak podpořit cvičením a masážemi psychomotorický vývoj dítěte

V kurzu „Masáž miminka pro správný psychomotorický vývoj dítěte” Kateřiny Blažkové najdete soustavu videí, ve kterých se naučíte, jak provádět masáž miminka a jak s ním vhodně a hlavně citlivě cvičit pro jeho harmonický vývoj. Uvidíte a uslyšíte mnoho tipů a návodů, jak provádět masáž miminka a jak přistupovat k jednotlivým situacím ve vašem společném životě.



Prohlédnout kurz >>>

Masáž miminka pro správný psychomotorický vývoj dítěte

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 868 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a deset ? Součet zapište číslicemi.