Malování pravou hemisférou - portrét suchým štětcem

Kurzem Vás provede Petra Cibulková

Výtvarnice Petra Cibulková se profesionální kresbě a malbě věnuje už více než 30 let a víc než polovinu z této doby učí kreslení a další výtvarné…

Základní info

V kurzu „Malování pravou hemisférou - portrét suchým štětcem” s Petrou Cibulkovou se naučíte technikou suchého štětce (dry brush) malovat portréty. K malbě suchým štětcem budete potřebovat minimální množství olejové barvy. Běžně se při malování suchým štětcem barva vytírá do ubrousku, ale Petra si vymyslela vlastní postup a díky tomu vám bude stačit i zbytek barvy, který dokážete z tuby vytlačit. 

V kurzu „Malování pravou hemisférou - portrét suchým štětcem” vás Petra Cibulková naučí techniku malby suchým štětcem při malování portrétů Jean-Paul Belmonda a Marilyn Monroe podle fotografií. Předlohy k oběma portrétům jsou pod videi ke stažení. 

V kurzu se naučíte:

  • jak se maluje technikou suchého štětce
  • jak přenést portrét z fotografie na plátno
  • jak vytvářet přechody při stínování
  • jak si vyrobit šablony pro malování suchým štětcem
  • jak vytvářet pomocí šablon ostré hranice v malbě
  • jak kreslit tenké linky 
     

Technika kreslení nebo malování suchým štětcem je poměrně nová a obvykle se technikou dry brush malují portréty. Nejčastěji se používá černá nebo hnědá olejová barva. Díky této technice můžete malovat portréty, které vypadají téměř jako fotografie. 



Prohlédnout kurz >>>

Malování pravou hemisférou - portrét suchým štětcem

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.