Lidské tělo a fotografie

workshop

Základní info

Máte rádi krásné ženy, či mužskou maskulaturu, a uměleckou fotografii s nimi spojenou? Fascinují vás křivky lidského těla, pracujete rádi se světlem, nebo vás motivuje pracovat s profesionálním fotografem? Pak jste na správném místě! Pro pokročilejší fotografy jsme připravili nový praktický workshop, založený na fotografování ve studiu ve spolupráci s lektorem. Cíl kurzu:

Tento workshop je koncipován, jako volně navazující možnost zdokonalování se především pro absolventy kurzu Fotografický akt- práce se světlem a figurou. Cílem je poskytnout frekventantům workshopu pomoc i motivaci od zkušeného fotografa pro jejich samostatnou tvorbu. Na co se můžete těšit:

Na workshopu se na vás budou těšit dvě zkušené modelky, které s vámi budou rády spolupracovat a budou vám nápomocny pro dosažení vašeho cíle. Profesionální fotograf vám poradí, jak dosáhnout zajímavých fotografií i to, jak jinak se dá na tématiku lidského těla pohlížet. Doporučujeme:

Přineste si s sebou nejlépe DSLR a vhodné objektivy, případně stativ pro vaši tvorbu. Pokud máte zájem o speciální propriety, je na vás, abyste si je obstarali. IDIF bohužel nedisponuje nekonečným množstvím rekvizit :-)

Poznámka:

Přihlášením se kurz berete na vědomí, že vzhledem k osobní povaze pořizovaných snímků, slouží fotografie pouze ke studijním účelům frekventantů a je zakázáno je jakkoli dále šířit, či poskytovat třetí osobě. V případě zájmu může IDIF a modelka udělit souhlas k využití fotografie do portfolia autora.

Lidské tělo a fotografie

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.