Kurzy sebeobrany a strategie chování v krizových situacích pro děti (7 – 10 let) – ZŠ Marjánka

studium

Základní info

Kids-WingTsun učí děti zábavnou formou účinnou a efektivní sebeobranu. Podobně jako např. u dopravní výchovy, připravuje Kids-WingTsun děti, jak se chovat a zvládnout konflikty a nebezpečné situace každodenního života.

Děti se u nás seznamují se základními principy fyzické i psychické sebeobrany pomocí moderních výukových programů (BlitzDefence, ReakTsun). Výuka jim poskytuje pohybové vyžití v jejich volném čase, vytváří a upevňuje kamarádské vztahy, učí disciplíně a sebeovládání. Zároveň slouží jako prevence násilí a šikany mezi dětmi a mladistvými.
Formou her a soutěží si děti osvojují základní  principy mezilidské komunikace a případné sebeobrany. WingTsun zaujme svým nekonvenčním a inteligentním přístupem, výuka přitom klade důraz na přirozený vývoj člověka a kultivuje jeho obranné reflexy.
Kvalita výuky je garantována největší světovou organizací pro bojová umění EWTO – (European WingTsun Organisation), v Praze pod záštitou Občanského sdružení Prevence šikany a násilí se sídlem v Praze 6.

Kurzy sebeobrany a strategie chování v krizových situacích pro děti (7 – 10 let) – ZŠ Marjánka

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
1 190 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.