Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Kurz výroby sýrů z ovčího, kozího a kravského mléka

kurz

Základní info

Pro velký zájem pořádáme další kurz výroby sýra, tentokráte zaměřený na výrobu polotvrdých, tvrdých a pařených sýrů. Dvoudenní kurz se bude konat v Srníně u Českého Krumlova a to 6.- 7. října. Cena za dvoudenní kurz včetně ubytování, lektorného a mléka je 750 Kč. V ceně tentokráte není zahrnuto stravování v průběhu kurzu.

Vedle výroby sýra se budete věnovat také jeho finální úpravě, lakování, voskování a uzení.

Hlašte se do nejdéle do 22. září Z. Guthové telefonicky (777 320 450) nebo mailem (guthova@rosa,ecn.cz)

Kurz probíhá v rámci projektu Podpory trhu s místními produkty podpořeného z MZP ČR.

Kurz výroby sýrů z ovčího, kozího a kravského mléka

Vybraný termín:

6.10.2008 –  7.10.2008

Cena
750 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.