Kurz pečení chleba: Pečeme kváskový chléb

Kurzem Vás provede Pavel Fara

Pavel Fara je podnikatel, který provozuje tři firmy s online projekty. Jeho specializací je tvorba prodejních online strategií a byznys mentoring.…

Základní info

Stále více lidí dává přednost domácímu chlebu před tím kupovaným. Ovšem upéct vlastní kváskový chléb se může zdát, zvláště pro méně zkušené kuchaře, jako docela těžký oříšek. Nemusíte však propadat panice – díky našemu kurzu pečení chleba to zvládne i úplný začátečník! Krok za krokem vás provedeme přípravou voňavého, chutného a zdravého kváskového chleba, po jehož ochutnání si na ten z obchodu už ani nevzpomenete!

V kurzu se dozvíte:

  • jak připravit kvásek
  • jak umíchat směs na chleba
  • jak dokonale uhníst těsto
  • jak nechat chléb správně vykynout
  • jak si upéct kváskový chléb

Díky kurzu pečení chleba proniknete do tajů přípravy kvásku, potřebných surovin, ale i samotného pečení chleba. Zjistíte, jak důležitou roli hraje kvalita ingrediencí, jak poznat, že je kvásek připravený k použití nebo proč se nevyplatí uspěchat hnětení těsta ani jeho kynutí. Zapomeňte na složité recepty nebo nepřehledné kurzy pečení chleba, po jejichž zhlédnutí máte pocit, že kváskový chléb je magie vhodná jen pro ty nejzkušenější pekaře. Lektor Pavel Fara vás přesvědčí, že tuhle zdravou pochoutku zvládne opravdu každý!



Prohlédnout kurz >>>

Kurz pečení chleba: Pečeme kváskový chléb

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a deset ? Součet zapište číslicemi.