Kurz moderní kaligrafie (i pro leváky)

Kurzem Vás provede Julie Tomečková

Moderní kaligrafii se věnuji ve svém volném čase již od roku 2018. Povoláním jsem učitelkou českého a anglického jazyka. Krasopis si mě našel až po mé…

Základní info

Obdivujete nádherně psaná svatební oznámení nebo přání k narozeninám a chtěli byste se to také naučit? Možná si na to ale sami netroufáte, nebo vám dokonce v dětství říkali, že škrábete. Nevadí! Moderní kaligrafie není o dokonalém rukopisu, ale o pochopení pohybů a jednotlivých technik. Základy kaligrafie se tedy můžete naučit i vy!

V „Kurzu moderní kaligrafie“ vás lektorka Julie Tomečková zasvětí do tajemství krasopsaní – řemesla, které je dnes opět na vzestupu. Zaměříte se ale na jejího moderního sourozence, s využitím novodobých, aktualizovaných pomůcek. Základy kaligrafie můžete následně aplikovat i při psaní tradičními nástroji u písma Copperplate. V tomto kurzu krasopsaní se budete věnovat konkrétně brushletteringu, což je kaligrafie v novém, moderním kabátě, psaná štětečkovými fixy.

V kurzu se dozvíte:

  • jaký je rozdíl mezi psacím a tiskacím písmem
  • jak se vyznat v základních kaligrafických termínech
  • jaké nástroje a materiály budete k psaní potřebovat
  • jak psát malá i velká písmena a jak je správně spojovat do slov
  • jak obohatit písmena o dekorativní prvky
  • jak vytvářet umělecké kompozice
  • jak na moderní kaligrafii, pokud jste leváci

Kurz moderní kaligrafie online obsahuje 11 dílů, ve kterých vás lektorka provede krok za krokem základy kaligrafie. Je dobré si kurz rozdělit alespoň do tří dnů, abyste si všechno pořádně vyzkoušeli. K tomu vám pomohou pracovní listy, které jsou samozřejmě součástí tohoto kurzu krasopisu.



Prohlédnout kurz >>>

Kurz moderní kaligrafie (i pro leváky)

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.