Kurz malování akvarelem pro začátečníky

Kurzem Vás provede Petra Cibulková

Výtvarnice Petra Cibulková se profesionální kresbě a malbě věnuje už více než 30 let a víc než polovinu z této doby učí kreslení a další výtvarné…

Základní info

Výtvarnice Petra Cibulková, která vás kurzem akvarelu online provede, se tentokrát zaměřila na jeden z neoblíbenějších typů malby. Zjistíte díky ní, že radost z vlastnoručních obrazů může mít opravdu každý – i ten, kdo ve školní výtvarné výchově nepatřil k nejlepším žákům ve třídě. Nemusíte se bát, že byste pro kurz akvarel potřebovali nějaké zvláštní vybavení. Bez problémů si vystačíte s pomůckami, které mají vaše děti v aktovkách!

V kurzu se dozvíte:

  • jaký je rozdíl mezi vodovými a anilinovými barvami
  • jak nechat pracovat vodu
  • jak stínovat vodovými barvami
  • co je barevná perspektiva a jak ji využít
  • jak spojit realistickou kresbu a abstraktní malbu

S vodovými barvami má ze školy zkušenost nejspíš každý. Ovšem kurz malování akvarelem Petry Cibulkové se od školních „výtvarek“ liší mimo jiné v jedné podstatné věci – v čase, který malbě věnujete. Každý obrázek totiž potřebuje čas, nesmíte na něj spěchat. Je nutné nejen poskytnout čas vodě, aby se barvy dobře rozpily, ale obrázek musí před každou další malbou také dokonale zaschnout, aby se barvy chovaly přesně tak, jak potřebujete. Zkrátka a dobře, aby mohla být vaše díla podle vašich představ, nesmíte na ně pospíchat.



Prohlédnout kurz >>>

Kurz malování akvarelem pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a osm ? Součet zapište číslicemi.