kurz AOWD - pokročilý potápěč

kurz

Základní info

Obsah kurzu:
Tento kurz nabízí certifikovanému začátečníkovi Open Water Diver (IANTD, PADI, CMAS, NAUI, atd.) rozšíření znalostí a potápěčských dovedností v pěti různých oblastech pokročilého potápění.

Obsahuje tři povinné ponory (noční, navigační a hloubkový) a jeden volitelný (proud, řeka, biologie, suchý oblek…). Volitelně před volnou vodu vkládáme 2h na bazéně.

Teorie v rozsahu dvou lekcí je zopakováním a podstatným rozšířením a základních znalostí. Celý kurz je stavěn na praxi, proto i teorie je podána formou diskuze k řešení krizových situací.
Cena:
4.900,- Kč

V ceně zahrnuta teorie, vstup do bazénu (2 lekce, další za příplatek 200Kč/hod), 4 ponory na otevřené vodě, učebnice s tabulkami a cvičebnicí, certifikace, práce instruktorů.

Předpokládá se vlastní výstroj (lze půjčit za zvýhodněnou sazbu). Plnění (vzduch/nitrox), doprava na lokality ani další případné náklady nejsou v ceně započítány.
Vstupní požadavky:

Na účastníkovi se vyžaduje prokázání jeho potápěčské způsobilosti, šestnáct logovaných ponorů a lékařské potvrzení zdravotního stavu, ještě před začátkem kurzu.

kurz AOWD - pokročilý potápěč

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
4 900 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.