Kreslení technikou urban sketching

Kurzem Vás provede Hana Danková

Kreslím a maluji odjakživa. Bez tužky nebo štětce v ruce bych to snad ani nebyla já. A protože si myslím, že malování je nádherný naplňující koníček,…

Základní info

Urban sketching, který se stává stále populárnější, je moderní výtvarná technika na pomezí kresby a malby. V kurzu Hany Dankové „Kreslení technikou urban sketching" získáte dovednosti potřebné k tomu, abyste se stali opravdovým urban sketcherem.

Objevte fascinující svět urban sketchingu - rychlých, volných obrázků kreslených přímo v terénu, svižně a autenticky. Naučte se zachytit unikátní atmosféru daného okamžiku, perspektivu ulic, život a dění v okolí. Díky sketchingu si také můžete vytvářet jakýsi obrázkový deník z cest.

V kurzu „Kreslení technikou urban sketching" vás Hana Danková naučí, jak a na co se dívat při kreslení podle skutečnosti. Naučíte se, jak kreslit poslepu, spolehlivě zachytit domy a ulice v perspektivě, kreslit lidi zblízka i v dálce, pracovat s různými pomůckami a kombinovat techniky.

V úvodu kurzu se dozvíte základy kresby podle skutečnosti a také, jak pracovat s perspektivou nebo jak udělat první skicování interiérů. Kromě základních dovedností vám Hana Danková v kurzu předá tipy a triky, jak se stát urban sketcherem. Takovým, který si užívá jednoduchou kresbu lidí a malování ve městě.

Po absolvování kurzu budete schopni kreslit své vlastní obrázky ve stylu urban sketchingu a obohatit svůj život o tuto kreativní a uvolňující aktivitu. Navíc získáte nejen základní dovednosti v urban sketchingu, ale také poznáte různé techniky, které vám pomohou najít vlastní styl a způsob práce. Ať už jste začátečníci nebo zkušení kreslíři, kurz s Hanou Dankovou vás určitě obohatí a přinese nové zážitky.

V kurzu se dozvíte:

  • jak a na co se dívat, když chcete kreslit podle skutečnosti
  • jak kreslit poslepu
  • jak správně nakreslit domy a ulice v perspektivě
  • jaké barvy použít a jak si je správně připravit
  • jak pracovat s všemožnými pomůckami, které jsou pro sketching vhodné
  • jak kombinovat techniky

Během kurzu se dozvíte více o dalších technikách práce s tužkou, pastelem, inkousty či akvarely, které vám pomohou dosáhnout žádoucích efektů a skvěle vystihnout atmosféru. Urban sketching je výborný způsob, jak rozvíjet své umělecké dovednosti a zároveň si užívat radost při kreslení a malování ve městě.



Prohlédnout kurz >>>

Kreslení technikou urban sketching

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a jedna ? Součet zapište číslicemi.