Kosmetik / Kosmetička

Základní info

Popis kurzu

rekvalifikační kurz, ukončený autorizační zkouškou na profesní činnost KOSMETIK/KOSMETIČKA

Obsah kurzu

Výuka rekvalifikačního kurzu - Kosmetička:

Teoretická i praktická výuka se provádí v DTO CZ.

Výuka rekvalifikačního kurzu - Kosmetička – zahrnuje: oblast bezpečnosti práce, základů podnikání, anatomie, dermatologie, patologie, hygieny, první pomoci, psychologie, kosmetologie, kosmetické chemie, techniky práce a praxi v kosmetickém salónu. Výuku vedou pedagogové a lektoři s dlouholetou praxí.

POUZE U NÁS JE V CENĚ KURZU ZAHRNUTO: - veškerý praktický výukový materiál /práce s českou (RYOR) i německou kosmetikou (MACON) - celodenní školení používání a využití kosmetických přípravků v praxi - kurz Temptu tetování - kurz Trvalá na řasy - skripta pro výuku a další učební texty - možnost konzultace k živnostenskému podnikání - možnost nákupu ve velkoskladech se slevou - v případě potřeby zajištění odborného garanta.

V rámci praktické výuky, které probíhá v kosmetickém salonku /ne v salonu při běžném provozu/, je denně zajištěno až 12 modelů pro výuku praxe kosmetiky. Účastníkům kurzu se lektorka věnuje individuálně. Veškeré úkony se učí na modelech v plném rozsahu. Po absolvování kurzu je každý účastník schopen profesionálně začít pracovat ve svém oboru /jako zaměstnanec i soukromý podnikatel/.

NOVINKA - v rámci kurzu práce s ultrazvukovým přístrojem PROFESSIONAL SKIN CARE, který je určen pro kosmetické ošetření pleti obličeje - v rámci kurzu ukázky a vyzkoušení přístroje BODYTER (tzv.termokalhoty-přístroj k odstranění celulitidy, kavitace), který se používá k ošetření těla.

Rekvalifikační kurzy Kosmetička jsou zakončené zkouškou profesní kvalifikace. Řídí se hodnotícími standarty Ministerstva školství a jsou vedeny lektory, kteří jsou autorizovanou osobou Ministerstva školství.

Úspěšní absolventi rekvalifikačního kurzu - Kosmetička - obdrží osvědčení o rekvalifikaci akreditací MŠMT ČR včetně certifikátu které je na základě dalších stanovených podmínek bude opravňovat k vykonávání vybrané profese.

Kosmetik / Kosmetička

Vybraný termín:

23.9.2024  Moravskoslezský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a osm ? Součet zapište číslicemi.