Jak se zbavit blbé nálady a mít radost ze života

Kurzem Vás provede MUDr. Kateřina Cajthamlová

Mí prarodiče byli moudří lidé, kteří říkali, že slova mají sílu a člověk by si měl mnohokrát denně libovat, za vše děkovat Pánu Bohu i svým bližním (…

Základní info

V současné době, kdy se na nás povinnosti valí ze všech stran, kdy jsme zahlceni negativními zprávami a často jen stěží hledáme chvilku pro sebe, je velmi důležité nenechat se tím vším pohltit a vědět, co dělat, abychom se cítili lépe. Proto jsme pro vás připravili kurz „Jak se zbavit blbé nálady a mít radost ze života“ s psychoterapeutkou MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.

Tento kurz seberozvoje je navržen tak, aby vám poskytl konkrétní nástroje a strategie pro zlepšení vaší nálady a navrácení radosti do života. Spolu s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou prozkoumáte osvědčené metody a techniky a naučíte se, jak se vypořádat s výzvami moderního světa a jak najít klid uprostřed každodenního shonu.

V kurzu se dozvíte:

  • jak funguje Maslowova pyramida potřeb a jak ji využít k porozumění svým potřebám
  • jak rozvíjet zdravý vztah k sobě skrze sebedůvěru, sebeúctu a sebevědomí
  • jaký je rozdíl mezi mužským a ženským mozkem a jak nám tato znalost může pomoci vylepšit mezilidské vztahy
  • jak rozpoznat toxické vztahy a lidi a jak se před nimi chránit
  • jak rozpoznat narcisty a jak se s nimi vypořádat v osobním i profesním životě
  • jaké jsou rozdíly mezi mocí a silou podle Davida Hawkinse
  • jak komunikovat a vyjednávat ve složitých situacích
  • jak se cítit lépe a nalézt radost v každodenním životě

V dnešní uspěchané době je nesmírně důležité najít cestu, jak se vyrovnat s každodenními nástrahami a jak najít radost a klid ve svém životě. Systemická psychoterapeutka MUDr. Kateřina Cajthamlová vás prostřednictvím tohoto kurzu seberozvoje zavede na cestu k hlubšímu porozumění sobě samému a ukáže vám, jak dosáhnout větší radosti a spokojenosti v každodenním životě.

Kurz je plný praktických návodů, příkladů a cvičení, která vám pomohou lépe porozumět sobě i lidem ve vašem okolí. Naučíte se dívat se na svět z více úhlů a být otevření drobným změnám, které  mohou mít ve výsledku obrovský vliv na vaši náladu. Lektorka vám také představí odborné pohledy na komunikaci, vztahy a osobní rozvoj ve světle nejnovějších psychologických a sociálních výzkumů.



Prohlédnout kurz >>>

Jak se zbavit blbé nálady a mít radost ze života

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a čtyři ? Součet zapište číslicemi.