Hra na saxofon pro začátečníky

Kurzem Vás provede Lucie Dittrichová

Jmenuji se Lucie Dittrichová a jsem muzikant tělem i duší. Už od malička jsem hrála na klavír a později jsem přidala dechové nástroje, na které hraji…

Základní info

Chcete se naučit hrát na saxofon a nevíte, kde začít? Rádi byste začali hrát bez zlozvyků? Chcete se dozvědět, kde si můžete saxofon pořídit a jaký typ saxofonu je vhodný pro začátečníky? Hledáte ucelené a informace a funkční postupy při hře na saxofon? 

Pak jste tu správně! Vše se dozvíte v tomto kurzu „Hra na saxofon pro začátečníky“, kterým vás provede Lucie Dittrichová. Jak už z názvu vyplývá, kurz je určen pro začátečníky, kteří se saxofonem zatím nemají žádné zkušenosti a plánují si saxofon teprve pořídit, ale je vhodný i pro začínající samouky, kteří už saxofon doma mají a hledají kvalitní informace o tom, jak se na nástroj naučit dobře hrát. 

V kurzu se naučíte:

  • jak s hraním na saxofon začít
  • jak správně dýchat
  • jak na kvalitní saxofonový nátisk
  • jak efektivně cvičit
  • kde najít vaše oblíbené písničky v úpravě pro alt nebo tenorsaxofon

S Lucií Dittrichovou budete procházet saxofonovými začátky krok za krokem. Získáte relevantní informace, které můžete okamžitě aplikovat v praxi. Naučíte se správně dýchat a nasazovat tóny jazykem, základní tóny v rozsahu C1-C3 budou pro vás brzy hračkou, a to díky efektivnímu cvičení, které vám Lucie představí.



Prohlédnout kurz >>>

Hra na saxofon pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
3 215 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a osm ? Součet zapište číslicemi.