Fotografujeme v ZOO s Ondřejem Neffem

kurz

Základní info

Vydali jste se někdy s rodinou nebo jen tak sami pro zábavu do zoologické zahrady a chtěli zde pořídit snímky jako z National Geographic, ale kýženého výsledku jste nedosáhli? Věřte, že vše je pouze věcí zvládnutí fotografické techniky, jisté praxe a drobných triků. Na co se můžete těšit?
Kurz je rozdělen na dvě částí. V první části navštívíte nejzajímavější části pražské ZOO (včetně nového, nejmodernějšího pavilonu ve střední Evropě - Indonéské džungle) a na praktických cvičeních vás Ondřej Neff zasvětí do základních fotografických návyků při fotografování zvířat s důrazem na specifika digitální techniky. Ve druhé části se budou fotografie pořízené během dne, nejen promítat v prostorách IDIFu, ale budete mít i možnost konzultovat své snímky s ostatními a poslechnout si tipy a triky, pro Vaše další fotografování, od Ondřeje Neffa .Cíl workshopu
Cílem workshopu je zábavnou formou ukázat správné používání digitální techniky při fotografování flóry, fauny a krajiny. Důraz je kladen na individuální přístup, aby si každý z účastníků odnesl nové informace o technice a přístupu k fotografování zvěře. Naučíte se také, jak z fotografií získat ještě více následnou editací v počítači. Získané zkušenosti budete schopni aplikovat i při fotografování v divoké přírodě.

Co se na workshopu naučíte?
Workshop je zaměřen zejména na prohlubování schopnosti účastníků plně využívat funkce svého fotoaparátu a to s důrazem na fotografování zvířat a živé fotografie obecně. Hlavními tématy budou práce ve stížených světelných podmínkách, správné zaostřování, efektivní využívání blesku a v neposlední řadě i kompoziční a kreativní přístup k fotografii.Komu je seminář určen?
Seminář je určen všem nadšeným amatérským fotografům, kteří si chtějí příjemnou cestou rozšířit své zkušenosti a něco se prakticky přiučit. Jedinými podmínkami účasti jsou schopnost ovládat základní funkce svého fotoaparátu a zájem o fotografování. Workshop je tudíž otevřen široké veřejnosti včetně začátečníků.

Fotografujeme v ZOO s Ondřejem Neffem

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.