Dětská škola tance pro 3 - 11 leté děti

kurz

Základní info

Amatérský přístup, protože námi pořádané aktivity pro děti NEJSOU „ kroužky „ , vyučované lidmi bez tanečně-pedagogického vzdělání. Všichni naši lektoři jsou buď již absolventi nebo ještě studenti pedagogické fakulty a fakulty tělesné kultury a sportu, ostatní jsou stále ještě aktivní tanečníci s přístupem k nejnovějším tanečním trendům a choreografickým nápadům.
„ Ulejvání „ 5 - 6 letých dětí při chorografiích typu „ Kolo mlýnské „ , „ Chovejte mě má matičko „ „ Cib , cib cibulenka „ a jim podobných, které již znají z mateřské školy . Vaše děti nepodceňujeme a víme, že při správném vedení zvládnou mnohem více. Proto náš repertoár rozvíjí nejen motorické schopnosti dětí, ale i mozkové funkce – vnímání, pozornost, paměť, volní vlastnosti . Podívejte se na záběry z kurzů do naší fotogalerie.
Oddělenost Vás rodičů od „ dění „ . U nás nemusíte čekat až na veřejná vystoupení, protože i během výuky máte možnost sledovat naši práci přímo v lekci , podívat se, jak choreografie vypadají , trénovat je s dětmi doma a urychlovat tak jejich taneční růst. K těmto „ domácím tréninkům „ od nás dostanete veškeré informace .

Naše Dětská škola tance je rozdělena na věkové skupiny dále členěné podle pohybové vyspělosti na děti začínající a pokročilejší. Každá věková a výkonnostní skupina má svoji ucelenou taneční metodiku, takže dítě může dětskou školu navštěvovat několik let za sebou a s postupujícím věkem a šikovností se učí každý rok stále nové a náročnější prvky a variace. Metodika naší Dětské školy tance byla zpracována do přehledných osnov, podle kterých pracuje řada tanečních institucí v ostatních městech ČR.
Ve všech věkových skupinách se vyučuje taneční výchova se zaměřením na moderní a společenský tanec, dětská rytmika, pohybová průprava pro správné držení těla, rozvoj svalstva, pohybový rozsah a koordinaci, prostorové cítění, cvičí se pohybová paměť.

Budete-li mít zájem zorganizovat dětský kurz v místě svého bydliště – mateřské škole,základní škole , kulturním domě apod. – ozvěte se.
Naši lektoři za Vámi mohou na výuku dojíždět ( platí i pro okolí Brna ) nebo metodicky pomoci Vašim pedagogům.

Dětská škola tance pro 3 - 11 leté děti

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
1 500 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.