BASIC Training - úplný úvodní kurz zakončený třemi seskoky

kurz

Základní info

Kompletní základní výcvik, během jehož praktické přípravy se Vám individuálně věnují dva instruktoři zahrnuje přípravu rozdělenou na dva výukové bloky. Nejprve proberete v několika modulech v učebně za pomoci videa a originálních učebních materiálů nezbytnou teorii, ve druhé části si opakovaným nácvikem zautomatizujete praktické dovednosti a návyky související s výskokem z letadla, řízením padáku, řešením nestandardních situací a bezpečným přistáním. Po té už vás od prvních seskoků s automatickým otevřením padáku dělí jen krátká instruktáž na letišti spojená s ověřením nabytých znalostí.
Ukončený úvodní kurz tohoto typu opravňuje pokračovat teorií licence A a plněním úloh předepsaných pro udělení této licence, která je bránou k prvním seskokům volným pádem.


Buďte si jisti, že dříve, než se rozhlédnete z výšky víc než 1000 m a uděláte svůj první krok do prázdna, budou Vám v každém okamžiku přípravy k dispozici instruktoři Actionpro certifikovaní AeČR, aby Vás teoreticky připravili na vše co souvisí s prvními seskoky a prošli s vámi krok za krokem praktickou přípravu na speciálních trenažerech, seznámili Vás s materiálem, a standardem bezpečnosti. I během vašich prvních seskoků s automatickým otevřením padáku budete v bezprostředním kontaktu s instruktorem prostřednictvím vysílačky. Instruktor je zodpovědný za Vaši kompletní přípravu a bude Vám stále nablízku nejen před, při, ale i po prvním seskoku aby Vám poradil jak pokračovat pro získání para licence A.

V případě zájmu lze natočit kompletní průřez výcvikem včetně seskoků na digitální kameru a po ozvučení a sestříhání předat na kazetě nebo CD.


Cena pro jednotlivce 3 800 Kč, při skupině tří a více zájemců velmi progresivní slevy! A navíc - rozhodnete-li se pokračovat, bude vám již uhrazená cena prvního seskoku odečtena z celkové ceny dalšího kurzu!!!
Cena za video 1500 Kč
Místo a termín dle domluvy.

BASIC Training - úplný úvodní kurz zakončený třemi seskoky

Vybraný termín:

 Plzeňský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
3 800 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.