Španělština

kurz

Základní info

Výuka španělštiny probíhá individuálně či v uzavřených skupinách. Pro efektivní studium španělštiny i jiných jazyků jsou ideální pouze menší skupinky studentů. V naší jazykové škole budete se budete v kroužku, kde je 4 - 7 studentů , nebo menších. Méně žáků ve skupině Vám tak dává větší šance k plnému porozumění gramatických jevů a procvičení Vašich konverzačních schopností s ostatními studenty a lektory.

Přečtěte si podrobnější informace o SKUPINOVÝCH KURZECH a jejich ROZVRH na daný semestr.

Jako pokročilý se můžete do probíhajících kurzů na odpovídající kdykoliv přidat. Platit budete jen odpovídající část kurzu.

Samozřejmostí je i nabídka INDIVIDUÁLNÍ VÝUKY - pokud tuto výuku preferujete a nebo pokud nemůžete z různých důvodů docházet do pravidelných kurzů. Více o individuální výuce

Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností.

Lektoři

Výborná česká lektorka od začátečníků po konverzaci, absolventka FF UK v Praze, která ze věnuje výuce španělštiny a portugalštiny. Učí u nás již několik let od začátečníků po konverzaci a všichni studenti jsou s ní velmi spokojeni.

Jako pokročilí můžete mít výuku, případně konverzační hodiny také s některých z našich lektorů - rodilých mluvčích ze Španělska nebo Peru.

Učebnice

Základní učebnicí v kurzech je španělská učebnice "VEN" - autoři F. Castro Viudez, F. Marín Arrese a R. Morales Gálvez - případně další a vlastní doplňující materiály lektorky. Lektoři mají také mnoho vlastních materiálů na výuku, které Vám pomohou zvládnou španělštinu, její gramatiku, slovní zásobu i běžnou konverzaci a v kurzech pro pokročilé budete pracovat s dalšími učebnicemi a především s texty z knih, časopisů i internetu.

Za 1. semestr se u nás naučíte

Gramatika - člen určitý a neurčitý, časování pravidelných a nepravidelných sloves v přítomném čase,shoda podstatného a přídavného jména, číslovky, základní předložky a příslovce místa a času,přivlastňovací zájmena, rozkazovací způsob.

Konverzační tematické okruhy 
- seznamování a představování/pozdravy, základní informace o sobě - jméno, národnost, bydliště,povolání, věk, atd. 
- bydlení /popis domu nebo bytu, místnosti, vybavení domácnosti
- město/budovy a zařízení, pohyb po městě, popis cesty
- jídlo/potraviny, objednávání v restauraci, španělská a latinskoamerická kuchyně 
- záliby
- popis osob
- denní program
- rodina
Učební materiály: Nuevo Ven 1 (první semestr odpovídá 1.-6.lekci), doplňkové materiály lektorky

PŘÍPRAVA NA ZKOUŠKY

Připravíme Vás na mezinárodně uznávané zkoušky ze španělštiny DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) ve všech stupních, případně také na státní zkoušku v Praze.

Firemní výuka španělštiny

Řadíte se k firmám se zahraniční účastí a Španělsko nebo některá z mnoha zemí, kde se španělsky mluví, je vaší partnerskou zemí? Přemýšlíte o tom, jak by výuka španělštiny ve Vaší firmě pomohla vašim zaměstnancům? Znalost jazyka a španělských či jihoamerických reálií, které jsou také součástí výuky, Vaši spolupracovníci a obchodní partneři jistě ocení a prestiž Vaší firmy ještě stoupne. Výuka může dle Vašich preferencí probíhat přímo na pracovišti anebo v učebnách naší jazykové školy. Výuka na pracovišti závisí na konkrétní dohodě s Vámi, v tomto případě Vám odpadne čas na dopravu do učeben jazykové školy. V našich učebnách Vám nabízíme zase klid a soustředění pouze na výuku jazyka. V obou případech si ale intenzitu a čas jednotlivých lekcí určíte sami, výuka může probíhat v úrovních od začátečníků až po odborně zaměřenou konverzaci. Přečtěte si více o FIREMNÍCH KURZECH .

Pokud má Vaše firma sídlo mimo Prahu nabízíme Vám výuku online - na dálku. Výuka probíhá stejně jako v jazykové škole přímou komunikací s lektory, jen je prostřednictvím počítače. Přečtěte si podrobnosti o ONLINE VÝUCE Neztratíte žádný čas nutný k dopravě do jazykové školy.

Online výuka španělštiny

Jestliže nemáte možnost navštěvovat jazykové kurzy v Praze, zvolte studium online. Internetový kurz španělštiny můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Výuka online je podmíněna pouze funkčním počítačem s volně dostupnými programy, mikrofonem, reproduktory a připojením k internetu. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali svého vyučujícího. Přečtěte si více o tom, jak probíhá ONLINE VÝUKA.

Španělsko a španělština

Při poslední cestě do zahraničí se vám zalíbilo Španělsko natolik, že jste se rozhodli naučit rodný jazyk této krásné země? O všech jeho krásách, přírodě, moři, zajímavostech, kultuře a historii není třeba se zmiňovat. Stejně tak to platí pro Mexiko, střední a skoro celou jižní Ameriku (kromě Brazílie), kde se mluví brazilskou portugalštinou. Naše jazyková škola Vám pomůže splnit Vaše přání, protože nabízí skupinovou či individuální výuku 35 jazyků pro začátečníky i pokročilé a samozřejmě nechybí ani španělština - jeden z nejrozšířenějších jazyků světa.

O španělštině

Španělština je nejrozšířenější z románských jazyků,patří do iberorománské skupiny- Spolu s portugalštinou, katalánštinou a galicijštinou,je úředním jazykem ve Španělsku a většině zemí Latinské Ameriky. Mluví jí přes 400 mil.lidí.

Ukázka textu

—Bueno, nos mataron a Fernando —dijo la casera del señor Shveik, quien al abandonar el servicio militar hace años, tras ser declarado definitivamente idiota por la Comisión Médica Militar, comenzó a vivir de la venta de perros, repulsivas monstruosidades sin raza a las que falsificaba el árbol genealógico. Además de esa ocupación, le afligía el reuma, y precisamente en ese instante se estaba friccionando las rodillas con un bálsamo.
J.Hašek Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války

Španělsky se domluvíte:

Španělsku, v celé jižní Americe (kromě Brazílie), ve všech zemích střední Ameriky, Mexiku, v jižních státech USA, na Baleárech, Kanárských ostrovech, Galapágách a v Rovníkové Guinei v Africe.

Španělština

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.