Základní info
Pro koho je tento kurz doporučován Pracovníkům, působícím v epidemiologicky rizikových činnostech – výroba potravin a pokrmů, uvádění potravin do oběhu, kadeřnické a kosmetické služby apod.
Co Vám kurz přinese Účastník kurzu získá důležité informace o legislativě vztahující se k těmto oborům a zásadách správné výrobní a hygienické praxe. Získá osvědčení o školení a svojí účastí splní požadavky na zabezpečení proškolení pracovníků vyplývající z Nařízení ES č. 852/2004 i legislativy ČR.
Náplň kurzu Prezentace požadavků na znalosti k ochraně veřejného zdraví se zaměřením na:
• Předpisy ES a ČR
• Povinnosti pracovníků
• Zásady osobní hygieny
• Zásady sanitace
• Provozní a hygienické zásady při výrobě potravin nebo pokrmů
• Alimentární nákazy