Úžasný svět

kurz

Základní info

Úžasný svět 1 

       Na prvním kurzu znovuobjevíme svou vnitřní mámu. Stejně jako každý z nás má vnitřní ženu a vnitřního muže, stejně každý z nás má v sobě dostatek dokonalé mateřské energie, která se o nás může postarat.
       Je velmi osvobozující poznat, že nejsem závislý na tom, jakou mám mámu, zda ještě žije, zda mi dala, co jsem potřeboval a zda je toho vůbec schopná. Paradox je, že když si zvědomím vnitřní mámu, najednou mohu tohle všechno dostat i ve skutečnosti daleko snadněji.
       Jsou lidé, kteří to od skutečných rodičů nepřijmou. Pro ně je dokonalá máma nebo vnitřní máma jediná možnost, jak v rozumném čase dostat, co potřebuji a vyřešit si svá základní témata.
       Na týdenním kurzu Stát se MUŽEM/ Být ŽENOU prožije každý účastník, jaké to je vyrůst, opečováván ideální mámou a ideálním tátou.
       Na kurzech Úžasný svět pracujeme s vnitřní mámou, která je velmi podobná ideální mámě, ale v mnohém je odlišná. Podle mé zkušenosti, je ideální propojit práci s ideálními rodiči, vnitřními rodiči a skutečnými rodiči. Od každého z nich můžeme dostat něco jiného a vzájemně se to podporuje a posiluje.
       Na kurzu Úžasný svět 1 na vlastní kůži ucítíte přítomnost vnitřní mámy a často i vnitřního táty. Pocítíte, jaké to je, když je mezi rodiči harmonie, táta dává podporu mámě a oba se starají o děti. Důležité je i cítit, že nemusím nahrazovat partnera žádnému rodiči, že jsou oba rodiče v síle, schopni mít úžasný vztah a že se o mě dokážou postarat.
       Důležité je cítit, že pro rodiče nejsem důležitější, než oni, že dávají sobě lásku a z této vzájemné lásky vyrůstá i výživa pro mě.
       Z tohoto kurzu si odnesete trvalé napojení na svoji vnitřní mámu.
Aby zůstalo opravdu trvalé, budete pro to muset něco dělat i sami. Když to necháte jen na kurzu, výsledky budou i tak, ale když to podpoříte třeba jen 5 minutami denně sami doma, budou větší.

Úžasný svět 2

       
       Na tomto kurzu se ještě více zaměříme na napojení na vnitřního tátu. Získáme přístup k jeho síle, mužské energii, otcovské energii, zjistíme, že jsme v životě jistější, ráznější, cílevědomější a přitom budeme plně schopni ocenit i přínosy ženské a mateřské energie.
       Rozdělení na kurz o vnitřní mámě a o vnitřním tátovi je ve skutečnosti jen pomocné. I proto je možné na tento kurz přijít, i když jste nebyli na jedničce. Avšak k úplnému užitku je dobré si ji později doplnit.

Úžasný svět 3 a další

       
        V pokračovacích kurzech se pak trvale napojíme na vnitřní bezpečí, na vnitřní sílu a vnitřní hojnost.Vybudujeme si úžasný vnitřní svět, který se stane předobrazem úžasného vnějšího světa.
       Čím víc z nás se stane svobodnými, tím více v bezpečí bude celý svět.

Úžasný svět

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.