Přípravný kurz k rozšíření ECDL (Modul 4,5,6)

kurz

Základní info

Předpoklady

Předpokladem k úspěšnému absolvování kurzu je znalost ovládání osobního počítače na úrovní znalostí ECDL Start (moduly 1,2,3,4).

Charakteristika kurzu

Kurz je určen všem skupinám pedagogů, kteří si již osvojili základní dovednosti obsluhy IT (např. absolvováním školení úrovně „Z“ SIPVZ), kteří mají zájem tyto znalosti objektivně standardizovat podle standardů doporučovaných orgány EU, tj. podle konceptu ECDL. Kurz je vhodný pro uživatele, kteří již jsou držiteli základního certifikátu ECDL Start, nebo se chtějí připravit na testování i z modulů 5, 6 a 7. Předpokladem je znalost ovládání osobního počítače, ale s programem Access, PowerPoint, Internet a Outlook Expres účastník žádné zkušenosti mít nemusí.

Anotace kurzu

V rámci kurzu získá účastník solidní představu o možnostech databázového programu Access, seznámí se se základními pojmy z oblasti databází, s uživatelským rozhraním databázového programu Access, naučí se jak efektivně a správně navrhnout strukturu databáze, vytvářet vstupní formuláře pro zadávání dat. Dále by mu získané znalosti měli umožnit vytvářet vlastní filtry, dotazy, výstupní sestavy (přehledy) a grafy. V další části kurzu se účastníci budou věnovat programu PowerPoint, naučí se připravit prezentaci a vytvářet obrázky a kresby, používat hotové obrázky, video i zvukové informace. Barevné schéma prezentace, speciální efekty, úprava grafů a grafických objektů, autorské poznámky, multimédia, animace, hypertextové odkazy a prezentace pro WWW. V části věnované internetu budou mít účastníci možnost podrobného seznámení se způsobem vyhledávání informací na Internetu podle katalogu i podle klíčových slov, a naučí se využívat elektronickou poštu. Jako bonus Vás naši lektoři naučí telefonovat zdarma po celém světě prostřednictvím internetu.

Pomůcky

Účastníkům jsou po dobu konání kurzu zapůjčeny učebnice.

Místo konání

Kurz se může konat v našich pevných učebnách, které najdete v sekci Počítačová škola, Rozmístění a vybavení učeben, nebo se může konat v některé z našich mobilních učeben kdekoliv dle přání zákazníka.

Využití znalostí v praxi

Cílem akce je konsolidovat znalosti klasických kancelářských aplikací, které uživatelé získali buď praxí nebo na základě předchozích školení, a to zejména pomocí praktických činností. Konečným cílem je doplnění certifikace ECDL – Start (složení modulů 1, 2, 3, 4) na ECDL-komplet, tj. příprava a certifikace ve zbývajících modulech, tj. 5, 6, 7.

Přípravný kurz k rozšíření ECDL (Modul 4,5,6)

Vybraný termín:

 Pardubický kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
4 150 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.