Klasická relaxační masáž

kurz

Základní info

Masérský kurz určený jak pro širokou veřejnost, tak pro maséry. Naučíte se zde masáž, která je díky svým hmatům příjemnější než-li sportovní masáž. Hmaty se provádi plynule a některé partie se při této masáži nerozdělují, tím dochází k lepší relaxaci. Také se naučíte masírovat šíji vleže a spoustu dalšího.

Poznáte účinky krásně provedené relaxační masáže, při které vám bude masírovaný usínat po pár minutách. Naučíte se základní masérské hmaty a v jakých případech se nedoporučuje masírovat. V pruběhu tohoto úžasného masérského kurzu budete provádět: masáž šíje, masáž zad, masáž dolních a horních končetin.

Po tomto masérském kurzu budete ve svém okolí vyhledáváni a oblíbeni už jenom proto, že dokážete báječně zbavit stresu, uvolnit svaly a navodit pocit klidu a relaxace.

Kdo má samozřejmě úmysl se masážemi živit či být opravdový odborník, vřele doporučujeme Rekvalifikační masérský kurz v podání Dexter Academy, kde se vše probírá mnohem podrobněji, ačkoli hmaty jsou podobné, dochází na rekvalifikačním kurzu k výuce do větší hloubky, hlavně co se týče funkční anatomie a také se samotná masáž opakuje mnohem více. Pokud ale chcete pouze pomoci svým blízkým od stresu a provádět velmi příjemnou masáž či spestřit svůj partnerský vztah neváhejte přijít na tento masérský kurz. Setkáte se zde s profesionálním lektorem Dexter Academy, který vás naučí krásně masírovat. Mějte hodně úspěchů při provádění masáží...

Podmínky přijetí: Věk nad 18 let, i pro laiky, pozitivní osobnost!

Klasická relaxační masáž

Vybraný termín:

 Plzeňský kraj

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.