Image pedagoga - profesionální oblékání a styl

kurz

Základní info

Oblíbený seminář, který zahrnuje základy estetiky, teorii barev - barevné spektrum, světelné a pigmentové barvy; fyziologické působení barev, barvocit a jeho poruchy; psychologické působení barev včetně jejich psychosomatického působení a funkcí a moc image.
Upravený, příjemný, vkusný, přitažlivý a zdravě sebevědomý člověk je přijímán lidmi příznivě. Proč? Už svým zevnějškem dokáže dát najevo na první pohled své vnitřní kvality. Chcete se ujistit, že vypadáte dobře při každé příležitosti a umíte podtrhnout své klady? Abyste uspěli při jednání s žáky, jejich rodiči a s lidmi vůbec - využíváte dokonale váš nejdůležitější komunikační nástroj - image?
Budeme se zabývat volbou oblečení pro různé příležitosti, zejména šatníkem pedagogického pracovníka. Každému účastníkovi semináře určíme optimální barevnou skladby oděvu, návrh na styl, vzory, doplňky apod. Probereme úpravu obličeje a vlasů, příp. líčení, vhodné šperky a výběr textilních materiálů. Každý obdrží osobní materiály včetně karty s nejvhodnějšími barvami a inspirací pro typ své osobnosti.
Absolventi semináře budou schopni uplatnit získané znalosti a dovednosti také při jakékoli jiné práci s barvami, materiály, styly apod. (interiér, dekorace, odhad vkusu lidí... ).

Image pedagoga - profesionální oblékání a styl

Vybraný termín:

 Plzeňský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
750 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.