BILANČNÍ DIAGNOSTIKA - zdarma

koučink

Základní info

V rámci právě realizovaného projektu "Rekvalifikační kurzy pro novou kariéru", který je určený rodičům na a do dvou let po rodičovské dovolené, nabízíme této cílové skupině služby kariérního poradenství zcela zdarma

V čem nám pomůže kariérní poradeství?

  • Kariérní poradenství nabízí možnost efektivněji ovlivňovat a řídit vlastní pracovní kariéru.
  • Kariérní poradce je schopen poskytnout komplexní informaci o předpokladech, kterými klient disponuje pro pracovní pozice, které si sám zvolil, popřípadě může pomoci i nasměrovat „tím správným směrem“, pokud klient neví nebo váhá.
  • Za pomoci standardizovaných psychologických metod (testů, dotazníků a rozhovoru), v návaznosti na určenou pracovní pozici, kariérní konzultant odhalí slabé a silné stránky a konkrétně doporučí optimální strategii, jak pozitivně ovlivnit svou kariéru. Poznání a pojmenování slabých stránek dává každému jasnou cestu, jak a v čem na sobě pracovat, aby dosáhl na takovou pracovní pozici, se kterou bude spokojený a ve které se bude moci seberealizovat, tím pádem podávat i kvalitní pracovní výkon.
  • Pokud klient má již svou pracovní kariéru „spokojeně nastavenou“, může kariérní poradce pomoci při řešení problematických pracovních situací, ke kterým patří snad nejčastěji problémy v mezilidských vztazích na pracovišti s kolegy, nadřízenými podřízenými, sexuální obtěžování, zvládání pracovního stresu, sladění pracovního a soukromého života apod.

Kdy využít kariérní poradenstvi? 

  • v době, kdy člověk zvažuje kariérní posun
  • v době, kdy člověk zvažuje zásadní změnu v dosavadní kariéře

Průběh aktivit:

2 schůzky v odstupu cca 1 týdne

Čas náročnost:

1. schůzka 3 – 4 hod                       

2. schůzka 60 min

1. schůzka:

Během hodinového strukturovaného rozhovoru konzultant  (odborník personalista) získá informace o verbálním i nonverbálním vystupování klienta, jeho profesních ambicích, zkušenostech,dosavadním průběhu kariéry a případně opakujících se potížích v zaměstnání nebo při jeho hledání.

Na základě tohoto pohovoru je účastníkovi zadán k vyplnění soubor standardních psychologických dotazníků.

2. schůzka:

Při této schůzce ( individuální konzultaci ) dojde k předání souhrnných výsledků odborníkem (psychologem s dlouholetou praxí v oboru)  klientovi, případně zadavateli (v případě že zadavatelem aktivity je jiná osoba než klient - nadřízený, personalista, vedení společnosti a pod.,).

Projekt je realizovaný v rámci OPPA a financovaný z ESF a SR ČR. 

BILANČNÍ DIAGNOSTIKA - zdarma

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
pro cílovou skupinu - rodiče na a do dvou let po rodičovské dovolené z Prahy zcela zdarma

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.